s-talker Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 Vyborne, dekuji jozzi za super rozpis :-) urcite dorazim a rad vas uvidim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Kluci kdyby mel nekdo zajem dovezu na sraz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 škoda žes nenapsal dříve , už mám koupené a nainstalované :-\ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 jozzi vem je podivam se a kdyz tak rozsirim zbirku ledek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 (editace) Co to je? Vypadá to jak součástka z Golema. Editováno: 7. Listopad 2014, autor: agent007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Jozzi mala otazka do te lasske jizby vlezem se k jednomu stolu ? Bo verim ze nas tam asi bude hodne. Jsem ted cetl vedle u rapidu ze chcou prijet i ti co tu nenapsali ze pojedou a jeste k tomu vcera jsem byl v hospode a zminil jsem se pred moji zenou ze tam jedu a ze tam maji speciality z bramboraku a uz to bylo. Takze ja tam neprijedu sam ale bude nas celkem 3. Snad to nebude vadit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Hele neni problem tam zavolat jinak maj tam 8/10 osobove stoly No a doufam ze Rapidaci se taky nahlasi , to zas vypada ze se boji spolecnosti a prijedou na tajňaka Proste kdo nebude na seznamu at si sedne do sklepa a šmitec Jinak s zenou a dcerou neni problem , my tez nakonec pojedem vetrech 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Kluci kdyby mel nekdo zajem dovezu na sraz ImageUploadedByTapatalk1415368916.013588.jpg Jozzi kolik? A kam všude to patří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Ahoj, Rapiďáci se ničeho nebojí jen nevěděli o těchto "srazech" ;-) Přijel bych toho 15.11. (druhý termín mám pracovní víkend) ještě to musím říct drahé polovičce a přijeli bychom oba :-) Jinak škoda že je to tak pozdě už bude tma na obhlédnutí naších plechových Miláčků, teda hlavně pokud přijede ještě někdo s Rapidem ;-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Njn rapidaci chodi jen k sobe do tematu. Jo jinak toho 15 neprijedu bo mam odpoledni a nikdo mi to nechce vymenit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slon100 Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 To já tam do těch Dětmarek asi nakouknu....Zatím mi to nic nehatí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Ahoj. Ja taky myslim o detmarkach. Ted jeste mi se nechci menit kola na zimni bo jeste teplo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Doufám že bude toho 22.11 teplo chci přijet ještě na liťákách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 No jo ale podminka na sraz je zimni kola :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slon100 Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Tak to jsem v klidu.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Tak to jsem v prdeli :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Myslim ze stranku dve z5 jsem to psal ze je to sraz ve smyslu "zridme se na plech" 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 jo jo sranda musi byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Uděláme tam soutěž kdo nejrychleji přezuje své auto 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 A co zimní na liťákách? Ondro - super nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 (editace) To by bylo asi OneManShow bo zbytek ma najisto už přezute Jirko Tvoje plechy tam tež budou Editováno: 9. Listopad 2014, autor: jozzi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Jozzi jo vlastně máš pravdu, jsem v klidu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Jsem to vymyslel nebál bych se říct geniálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 Vemte s sebou nějaké svíce,rozestavíme je do kola a světla bude habakuk. A kdo se bojí tmy ,ať raději zůstane doma. To budou fotečky,ještě by mohl napadat snížek....ta romantika,ach jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.