jozzi Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 Auta nemyt , at vime ktere prase je nevetsi Jurku , przijedz majom super stryki 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 Galvi stejne vim ze by si zas přijel spinavym. No dnes jezdim po Karvine tak to prase asi ....... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 Pánové, jestli se hraje o největší Prase, tak bych se v klidu prohlásil za vítěze, protože jsem teď měl pár cest po poli za deště a mám bahno i na střeše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 Tak auto mýt nebudu škoda že jsme sraz neměli tak 2 měsíce z5 to bych vyhrál na plné čáře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 No nakonec jsme se upíchli ve VAGÓNU. Pokec byl fajn a díky za společnost. Doufám,že jste si to užili jako já. Tomus a kde je naše selfíčko? Nevim 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 Vagon fajny , maj kurde fakt dobre kafe Slon nas opustil už v Dětmarkach ale do Sedlišta dorazi , takže si pišu učast Tomek nas navštivil , ten by mekl dostat pohar za nejdelši cestu , bo tož Gliwice nejsou za rohem jinak jedno foto ze srazu at tez nereknete ze tam nikdo nebyl ni Doma jel 1h 10 minut. Vitek jak se jizdi v Polsku . Je to velmi tezke. V sobotu mel uplne dost . Vstat v 4:30 a 23:15 jeste byt za volantem. To je moc moc tezke. Mam stesti ze sem cely a zdravy dojel doma. Ale na teto fotce nic neuvidite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 no mas pravdu nic nevidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 V sobotu dorazím později,musím si máknout a budu končit tak v 15h. Tak mi tam něco nechte na jídelníčku. Čus bus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias116 Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Chce to rezervačku , zajistil už někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Zitra volam , jsem v robote popripade jak by se nasla naka dobra duša , muze zavolat dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 (editace) Já přijedu určo před třetí a kdyžtak počkám nebo zkecnu s někým kdo už tam bude, protože musím nejpozději v pět vyrazit na noční Editováno: 19. Listopad 2014, autor: Hanysek Kocich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Toz urcite pred sestou jak to je na tri my z zenou tez vyjedem tak 17:30 bo do seste ma vyhazky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Zavolano , rezervovano , kuchar bude , je to na moje jmeno , kdo bude driv , holt musi pockat 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Sikovny to synek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Paráda, já bych měl dojet tak nějak na čas a odjez plánuji nějak rozumně, abych nedojel domu až další den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Zavolano , rezervovano , kuchar bude , je to na moje jmeno , kdo bude driv , holt musi pockat Díky za zarezervování Máš u nás malé bezvýznamné plus :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 Jak tak koukám,všichni zdrhnou před mým příjezdem. To budu muset setsakramentsky šlapat na pedály. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 Karle mas to stihnout ja jsem rizeny manzelcinymi vyhazkami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 Tak nakonec nedorazím Musím do práce o dvě hodiny dřív... tj. na čtyři... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 Hanysek: To je škoda, tak třeba na Vánočním sraze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rojan Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 Hanysek: Tak sem se tesil na dalsiho Rapidaka na srazu ... Mozna priste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 Neboj , Motta se ma domotat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 (editace) jááááááááá dojedůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů a DOMOTÁM SE za rapiďáky Editováno: 21. Listopad 2014, autor: Motaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 (editace) No jo no, co se dá dělat, práce mě živí tak musím poslouchat... EDIT: a to se Rapído tak těšil Editováno: 22. Listopad 2014, autor: Hanysek Kocich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.