s-talker Vloženo 18. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2012 Cepovana kofola, nebo Birrel v pripade uspechu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 18. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2012 Jenom??? Tak to teda beru šéééfe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 18. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2012 Kdo jeste dorazi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 18. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2012 já ne, budu v Kraslicích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 18. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2012 Tak privez nejakou kraslici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 19. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2012 S-Talker- ja mozna..jeste uvidim narodila se mi dcerka ted uz vcera tak uvidim jak to bude v nedeli ju?? Zatim mejte se chlopaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2012 Gratuluju , at holka roste jako z vody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 19. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2012 Gratuluju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2012 Kluci , kdo co dela v patek tak od 12 ? Moje ma cele odpoledne damskou jizdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 19. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2012 V patek jedem na hory, muzem neco vecer ugrilovat Jinak zkus mi zjistit a napsat do SZ kdo z FCP dorazi at je muzu pridat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 19. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2012 Já připravuji auto na dovču. Je to obřad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2012 Já připravuji auto na dovču. Je to obřad. takhle to běžně funguje i u mně :D nikdo doma nepochopi muj system ukladani věci v kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2012 V patek jedem na hory, muzem neco vecer ugrilovat Jinak zkus mi zjistit a napsat do SZ kdo z FCP dorazi at je muzu pridat FCP měni server, od rana se nemužu připojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 19. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2012 (editace) takhle to běžně funguje i u mně :D nikdo doma nepochopi muj system ukladani věci v kufru Jsem nachápál ani já, když kámoš co s náma jezdí, jezdil ještě s Favoritem s plynem. Do kufru stačilo dát tašku s nákupem a byl plný Do Feldy Combi nebo teď do Okty by byla ostuda nedát všechny potřebné věci jen do kufru. Když jeho manželka viděla kufr ve Feldě Combi, zalapala po dechu a řekla památnou větu: "My máme tak velký obývák!". Editováno: 19. Červenec 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 21. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2012 s-talker : Nezapmeň prosím samolepku a aktualizovaný software jozzi - Spreje připraveny Těším se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 21. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2012 Aktualizace probehla, samolepky jsou na stole Budu se tesit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 21. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2012 Jupíííí... Eště aby to šlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2012 Kluci ja se ponekud opozdim , ale dorazim Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 s-talker : Děkuji za pokus nakodovat Corner a samolepku. jozzi : Děkuji za znak Škoda. Fajne setkání aji palačinka byla dobrá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 Kluci , bylo super jako vždy Jayi děkuji za spreje , zas si mam s čim hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 Ne mohl byt na Vasim sraze . Musim pracovat v doma . Byl nekdo z Fabia Club Polska (fcp) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 Bohužel nebyl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 Bohužel nikdo nepřijel a to jsme byli tak 50 metru od hranic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 Chlapi moc se omlouvám,ale musel jsem do práce :-( Pěkně mě to štve .... ale srpen chci mít volnější,tak snad bude i nějaké setkání i v srpnu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 22. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2012 Dekuji vsem za ucast Srazek byl povedeny, pokecali jsme, pojedli a tak to ma byt Prikladam par fotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.