nuff Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Ondra je rýpalista tak bude hlídat a hrát si To nevím jestli by uspokojilo moji ženu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Nějakej striptýzek mladý samičky, nebo soutěž miss erotika tam není??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Tarantule když třeba já z Hradce to mám malinko z ruky kdyby to bylo alespoň u Olomouce . No já od Břeclavi to mám taky něco přes 200 km, a je to furt po dálnici nebo rychlostce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 . No já od Břeclavi to mám taky něco přes 200 km, a je to furt po dálnici nebo rychlostce Kurec kde jedeš z Břeclavi po dálnici ? Sem tam jel nedávno a jen po nějaké hrbolni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 No spíš od Hustopeč, a víc než půlka už je zrekonstruovaná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Nějakej striptýzek mladý samičky, nebo soutěž miss erotika tam není??? A když ti to slíbíme, přijedeš? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 No slíbíte, musím mít nějaké záruky. Slíbit se dá ledacos.... :D Pawouka uženete na vařenou nudli, nebo stačí když mu slíbíte, že bude moct povyprávět o bezpečném provozu na veřejných komunikacích, nebo se ho lišácky budete ptát na náhradní díly z ETKy, to mu dělá dobře 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Clinte s tebou je to těžký, ty bys nejraději baby a chlast co? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 A nechcete ten Moravskoslezský sraz udělat ve Středních Čechách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Teď jsi na to kápl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Se to tu nějak rozjelo Bude tam Ondra Neser mě Blaženo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Musel sem si rýpnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Brzděte - nedělejte tady z toho zase hospodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Tak kluci, na 99% budu. Otázka na ty, kteří se hlásí na sraz ve stavu +1, budete tam někdo mít dítě (ve věku 2 - 6 let)? Prijed i z juniorem, alespon mi ochlida fazola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Tak pánové, je mi líto, ale musím se ze srazu omluvit. Ten den máme s kolegama z práce + s drahýma polovičkama grilovačku a pijatiku. Štve mě že mi to teď nevyjde, těšil jsem se že Vás poznám a příště už to bude asi na zimákách :/ Kdyby se náhodou něco změnilo a grilovačka se nekonala dám vědět. Termín už asi měnit nebudete, ale kdyby náhodou vlákno tady pravidelně sleduji. Zatím zdar a sílu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Nu coz skoda superby se nam nejak vyhybaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Chtěl si říct "Superby tam nepotřebujeme"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 ale kaj. Vsak vis jak by to bylo krasne vsechny skodovky na srazu a ne jak maji jen octavie , roomstri , rapidi a fabie zvlast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Však jasné ještě by to chtělo Citigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Citigo jsem měl možnost misto Roomu :D ale nějak sem si nedovedl představit kde by seděla moja Když ja bych zebral předek a pul zadku 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Ja bych aby na nase sraze byly taky feličky, favoritky. Fajn by bylo kdyby dorazila nějaka 120, 105 nebo eMBečko . V polsku feličky vidat eště fačko velmi malo a starši vozidla skoro vubec ne nebo vubec ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 A můžu přijet vůbec v Golfu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Proč nepřijedeš Octou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Klidně přijeď, my ti ho objedem hřebíkem. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.