Ondra16V Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Pizzu jsem si bral domů hade, počkej až přijedu příště Já čekám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 (editace) Malto, seděl jsem vedle Pawouka po pravé straně .. Vlastně skoro vedle tebe A neměl jsem jeden z mála tričko škoda ale košili bez škoda Editováno: 27. Září 2015, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 fááááákt? ... když pawouk byl tak nějak předkloněn a natočen ke mně, tak si tě nemůžu vůbec vybavit, sorry ... ale tak třeba to napravíme příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Mě ta pizza přišla moc tlustá .. Ale bramborák byl super Na pizzu znám mnohem lepší restaurace .. Kdo by si chtěl zalyžovat a vyzkoušet skvělou pizzu nemůžu jinak než doporučit Pizzerii u Martina v obci Řeka první restaurace po cestě od sjezdovky .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Vybavovat si mě nemusíš já jsem byl takovej tichej společník .. Poslouchám drby a moc toho nenamluvím 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 naše mladá to vyřešila šalamounsky, dala si bramborákovou pizzu, takže měla vlastně obojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 No já bych to tady moc nerozebíral a přesunul bych se raději do naší Jizby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Taky jsem po té pizze pokukoval ale já raději starou dobrou klasiku A hodí sem někdo i tu společnou fotku lidiček? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 naše mladá to vyřešila šalamounsky, dala si bramborákovou pizzu, takže měla vlastně obojí Geniální dítě Že by celej tata? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Peťo foto je na fb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 že pochybuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 fb nemám, ani mít nikdy nebudu, takže pls sem s ní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 No nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Kde na FB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 A Já nejsem v žádné skupině takže nevím kde je ta fotka :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 ty si fakt koleduješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 fb nemám, ani mít nikdy nebudu, takže pls sem s ní Za 500 možná Kde na FB? Ve skupině Škoda fabia club A Já nejsem v žádné skupině takže nevím kde je ta fotka :/ Skupina Škoda fabia club 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Jinak dodám že je to foto od Jozziho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 To je špatna fotka. Já se tam blbe tvářím a kde jsou ty od galvi ho a jeho zrcadlovky? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Galviho variator jeste toci nekede na ceste. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 (editace) Vždyť do olomouce to je slabá hodinka cesty a to se musí flákat .. Editováno: 27. Září 2015, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 (editace) Kucíííí všechno bude, jen nestíhám opět .. Ondro ty parchante ti dám variátor až ti z toho dveře uletí PAtrik díky za trika a za zastání s automatem, aspoň někdo tomu rozumí a pozná rozdíl mezi variatorem a automatem nuff: Tobě taky asi příště nakoduju, jestli vylepším kabel, automatické otevírání oken za deště Jinak moc díky za sraz, bylo to parádní A rád jsem poznal opět nové lidi a objevil další krásný modrý kombík jen ten interiér by chtělo trochu vylepšít Editováno: 27. Září 2015, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Pokud myslíš můj tak stačí vyčistit sedačku řidiče a považuju to za vyčištěno Já auto myju zvenku před zimou a po zimě, pak když s ním jedu na svatbu a nebo když už se mě zdá fakt špinavé Je fakt že tvé auto je krásné a čisté .. ale mě se nechce nad tím trávit tolik toho času když vím, že to za chvíli je zase stejny 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Taky díky aspoň za ryhclý venkovní pokec hold teďka mám nestíhací období... Čest všem mimoslezským Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Vždyť do olomouce to je slabá hodinka cesty a to se musí flákat . Jo flákal, cestou jsem ho předjížděl. Ale na tom nebylo nic složitého, protože by ho předjela i babička na kole značky Ukrajina. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.