s-talker Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 Ano dorazis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 (editace) Posnazim se Editováno: 19. Srpen 2012, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 Srazek je za nama, ucast nebyla sice nejvetsi, ale to vubec nevadilo, dobre jsme pokecali, snad jsme se i dobre najedli a budu se tesit na pristi sraz, ten nejblizsi bude asi OC klubu Jsem moc rad, ze se nam tu formuje takova fajn parta chlapi Musim jeste dodat, ze jsem to dneska celkem kazil, Karlos a Frankk prijeli tradicne s lestenkami a my s Tomem jsme meli auto zaprasene i za steracema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 ja se omlouvam ze jsem nebyl , to vite i nezenati chlapi jsou pod pantoflem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 Jooo nejvetsi podpantoflak se ozval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 ja se k tomu upřimně hlasim :D ,ale přes tyden jsem u Tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 To ale vypada, ze muzu jen dopoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 To jako ze topinku na snidani ? to by slo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 (editace) Zitra odpoledne jedu na kolo, utery nemuzu, streda jsem mimo Ka Tak leda ct To by slo i odpoledne Topinku na snidani? Tam otviraji od 14hod Editováno: 19. Srpen 2012, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 Tak ve ctvrtek ,a zbytek v SZ , zakladam topinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 Vyborne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Tdi Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 Že já vůl se tady šel podívat až večer. Chtěl jsem se na nějaké místní setkání dostavit, abych aspoň některé členy poznal osobně a tak blbě si to nechám utéct. A to jsem se celý den musel nutit do toho, abych dělal něco kolem baráku a vůbec mě to nebavilo. Tak snad příště. Musím se tu chodit dívat častěji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 To je skoda. Vetsinou davame srazy na nedeli, takze staci mrknout v sobotu vecer, pripadne jeste v nedeli a budes v obraze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 Jozzi ... je to marný je to marný :D je to pro každého ... i pro mě a Marka to taky čeká :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 Maro,ještě nevím jaký je plán doma,ale kdyby nic,tak ve čtvrtek bych možná taky dojel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 Takové krásné nedělní odpoledne to bylo,a ta pikantní topinka na závěr. No bylo to fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 Ahoj v tento krásný večer Marek > moje wozidlo byo mýtí už červencú tak se to musi zaprasit Ja do Vás měl pod 132 km ale se pětkrat ztratílem se , a zpětku měl mezi 100 a 110 km. Jídlo bylo fajn, ale pít chcí se dokonce ted' Ale bylo velmí fajn Mějté se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 Jenom musim dodat, ze Richiis se na nas vyprd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big_Dane Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Hoši co takhle udělat sraz tuto neděli? třeba jen někde na pokec? Už asi budu mít jednu vychytávku na autě , tak bych se přijel pochlubit pokud to stihnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Ja bych mini scuka dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Dane ja mam sice volno ale jsem tak zasekany,ze do konce tohoto tydne se urco neurvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 ja Ti dam neurvu , Ty proste chceš bysme Ti udělali sraz před balkonem a bylo by to i s živou hudbou ale moje hrani na harmošku a spivani slezskych šlagru stoji za prd :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Jozzi,to je v pohodě,mám tu suseda co hraje na harmošku ... takže to bude v pohodě Já jsem pro,ať to uděláme u nás na parkingu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 mužem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Kdyz ma pan neco noveho, tak by se pohlubit prijel, ale jinak chudak zasekany :D Tom: ty jsi zasekany cely rok, na to uz jsme si zvykli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.