Ondra16V Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 JJ vem Roomstera a přijeď jsou tam tací co jezdí Wv Tak ji pošli za moji , ta má stejně na práci jen malého a je to .... Zas bude na srazu ten co tvrdí že má oktu a přitom jezdí nějaký volksdojčem ? Jojo Asi se za ní stydí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Niestety będę sam, małemu rosną ząbki i goraczkuje , będą z babcią urzędować Szkoda Mały zaraz Ci będzie wszystko wcinał jak wiewiórka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Jojo Asi se za ní stydí Presne. Ale zase kdyz prijedu Golfem, tak ti muzu ukazat funkcni nivelaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Nivelaci už mám objednanou Jo a tohle by chtělo řešit v jiném tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 No mě by jeblo... Ve 4 si mám jít pro auto, hoši, jestli bude cajk, tak teda dojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 Zdar chlapci, tak já se musím boužel omluvit, ale zítra mi to nevyjde. S mojů musíme zítra něco zařizovat. Měla jet nakonec taky, v plánu bylo ji vykopnůt ve "Frýdě", a já bych frčel na sraz. Snad nebudete na mě nasraní, ale když to půjde určitě na další přijedu. To jsem taky ještě kvůli srazu nepřezůval abych mohl dojet na letních a nakonec nic. :/ Bramboráka si dejte aj za mě, a ať Vám nezaskočí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 Tak Tě potom čekáme 27.12. na stejném místě 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 5. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2015 Auto mám, jedu! Přijedu s Nuffem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2015 (editace) Akorat s niufikem bych se bal prijet Editováno: 5. Prosinec 2015, autor: jozzi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 5. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2015 Jozzi: vysvetlit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2015 To viš, stereotyp o klasickem majteli golfu 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 5. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2015 Hlavně si ho projdi protože dnes je druhá fáze závad co ti najdem na tvém zázračném Wv 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 5. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2015 Asi se necham privest Cubaisem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2015 (editace) Ty máš strach,že ti pomluvíme Octavu nebo co? Neber to ve zlém,jen se ptám EDIT: A nebo máš strach,že ti VW pomluvíme? Editováno: 5. Prosinec 2015, autor: Ondra16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2015 Kluci a holky, budete tam někdo zůstávat trochu déle? Nakonec se mi to trochu po přehazovalo a kolem 14 končím v práci. Jen pak musím zajet ještě do Zlína něco vyložit a pak bych jel do Ostravy. Takže bych tam mohl být tak kolem 19h, vydrží tam někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2015 Noooo, to už mám zákazníka vlastně už od šesti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 5. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2015 Uff, nevim. Musim synkovi doma udelat mikulase. Za me asi ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2015 Jasny v pohodě kluci, tak tim padem toho 27 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2015 S vama to je těžko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2015 Kluci a holky, budete tam někdo zůstávat trochu déle? Nakonec se mi to trochu po přehazovalo a kolem 14 končím v práci. Jen pak musím zajet ještě do Zlína něco vyložit a pak bych jel do Ostravy. Takže bych tam mohl být tak kolem 19h, vydrží tam někdo? Můj názor už znáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2015 Díky za sraz Více foto nemám,ale fotil Pawouk Klasicky jsem s Pawokem vydržel nejdýl,a to do 20:30 Děkuji Pawoukovi za pokec No a ještě jsem po cestě ze srazu potkal Galviho v Mini,sice blbá kvalita,ale co 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 5. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2015 Chlapi nevyšlo to ale myslel na vás a užíval snad se setkáme po vánocích supr sestává klasika ... PS: co jezdim sem chyběl poprvé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2015 No hezké jste to měli, mrzí mě, že to nevyšlo, snad příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Parada . Tak koukam ze ani jeden roomster No priste uz snad nebudu chybet si to nenecham vzit. A jak koukam dalsi mini sraz byl u decathlonu. To mini bych taky nekdy rad videl na zivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Tak druhá srazová ode mě, i když z půl desáte a od Decathlonu 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.