Publikováno Červen 7, 201213 r Ahoj :-) Jsem tu nový a zrovna tak jsem nový majitel Fabie II s motorem 1.2 TSI 63KW, vyrobené 05/11 Nezdá se mi jedna věc a to zvláštní "cvrdlikání" na volnoběh. V servisu mi řekli že je to vše v pořádku, údajně to dělají elektromagnetické ventily, nebo něco podobného. Možné to je, ale rád bych znal názor někoho kdo má stejný motor. Přikládám odkaz k poslechnutí. Předem díky :-) http://soundcloud.co...12-06-07-18-09#
Červen 7, 201213 r Autor Omlouvám se, omylem jsem to dal jako privátní song. Teď už to jede. Díky :-) Upraveno Červen 7, 201213 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Červen 7, 201213 r Autor Ok, díky :-) Jen pokud ještě poradíš, jaký olej koupit a kolik? Sice se to tu řeší, ale každý radí něco jiného. Upraveno Červen 7, 201213 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Červen 8, 201213 r Je to zvuk palivového čerpadla, to je ten váleček vzadu nahoře se šestihranem. Mě se ten zvuk moc líbí...
Červen 8, 201213 r Jak píše kolega MiamiRoomMan - je to typický zvuk vysokotlakého palivového čerpadla motoru TSI. Není se třeba ničeho obávat.
Červen 15, 201213 r Ok, díky :-) Jen pokud ještě poradíš, jaký olej koupit a kolik? Sice se to tu řeší, ale každý radí něco jiného. Olej doporučuju to co tam leje přímo koncern a to je castrol longlife II (přesně nevím teď čísla) ale leje se to téměř do všech koncernovejch jak do benzinu tak do dieselu doma ho používáme ve 4 různejch autech s různejma motorama a ok, v servise ho mají ale neuvěřitelně předraženej, na webu se dá sehnat mnohem levnějc. a množství najdeš v příručce Upraveno Červen 15, 201213 r od Kawi66
Červen 18, 201213 r Ahoj, jak říkáte s tím zvukem, je to vysokotlaké palivové čerpadlo; foto zde: http://www.autodilyhh.cz/cerpadlo-paliva-tsi-octavia-2-1-4-92kw-1-2-77kw-yeti-1-2-77kw-03c127026e Máme nového člena v rodině, ROOMSTERA s tímto motorem a zvuk totožný. Snad bude dlouho sloužit :-) Franta
Červenec 12, 201213 r Mam na me nove fabii najeto 2000km a taky si krasne cvrdlika, takze je to uplne normalni :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.