Přejít na obsah

VCDS 11.11.2 neprepisuje


asdfg_1

Doporučené příspěvky

Ahojte, ak vo VCDS 11.11.2 nieco upravim (napr aktivacii tretej hmlovky), tak mi napise ze kodovanie uspesne prebehlo ale po najblizsom nacitani kodu z riadiacej jednotky zapis uz do jednotky neprebehol a vsetky pozmenene bity su naspat povodne.

Octavia 2 FL rv 2010, AMB 1.9 TDI

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže - prvnímu tazateli bych jen vzkázal, aby se ve vlastním zájmu už dál nepouštěl, postup měl sice krásný, jak se dostat do jednotky 46, ale ta je mu na nic, potřebuje centrální elektroniku v 09 a pak jestli začne nastavovat světla, tak chybí už jen kousek od toho, aby z auta měl vánoční stromeček. :)

Je řešitelná, zatím ale spolehlivě jen VASem a programováním EEPROM, co vím, tak jeden člověk to dělá v Bratislavě, ale co jsem koukal, tak ve Strakonicích by to už měl taky někdo umět (ferda25).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně, v tom problém není, to je zaškrtnutí jednoho políčka, ale pokud by ses pouště do té druhé mlhovky a hrál si myslím s Byte 18, tak to pravděpodobně nedopadne dobře. :) Takže jen upozorňuji - dělej jen to, o čem jsi si 100 % jistý, že víš, co to ovlivní. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Dobry večer chlapi.Mam prosbu.Jsem vlastnikem VCDS 11.11.2 cz a musim napsat že vše kupodivu vše funguje.Jen ma problem co kolega už vyše uvadi kodovani proběhne OK ale danna kodovana udalost se neuloži lepe řečeno nefunguje.Mam Octavii II 1.9 tdi 77kw rok vyroby 2004.Pracuji v servisu neznačkovem a delame denne osobaky a v posledni době škodovky a tak ji použivam vlastně stale.Co mne fascinuje jsou když si mužeš najit to co hledaš a zakaznik jen kouka jak to bez VAG vlastně už dnes nejde opravit.Ale mam starou verzi kupoval jsem ji přes internet a je neoriginalni.Zhanim tady kluci kdo by mi zaslal cokoli nebo snad i odkaz na novějši verzi.Je uz jistě nova vim o ni VSDS 11.11.5-cz .Moc děkuji za info.Laďa Ostrava

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud nejde kódovat, tak bych nepsal, že vše funguje. :) 

Moje odpověď tě možná nepotěší, ale řekl bych, že se dá očekávat - kup si originální verzi. Bude fungovat vše - opravdu vše. Budeš mít stále aktuální verzi i na nová auta. Navíc, pokud máš diagnostiku pro profesionální použití - zaplatí se ti u pátého-desátého zákazníka, tak bych to neřešil a koupil ji. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...