Pavel K Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli jde nakódovat denní svícení přes dálková světla ? rok výroby 2007 elegance + světelné čidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 23. Červen 2012 Sdílet Vloženo 23. Červen 2012 Vysvětli mi jednu věc-proč chceš svítit dálkovejma? Aby to bylo nepříjemný pro protijedoucí řidiče nebo chceš šetřit tlumený vlákna-pokud máš žárovky, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K Vloženo 23. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2012 samozřejmě chci šetřit xenony a u těch dálkových světel by se snížila intenzita svitu jako to mají audi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liapor Vloženo 23. Červen 2012 Sdílet Vloženo 23. Červen 2012 Nejsem si 100% jistej ale myslím že to nejde. Ono když chceš mermomocí svítit hlavníma světlometama tak investice za výbojky vzhledem k jejich životnosti zase není nijak strašlivá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 24. Červen 2012 Sdílet Vloženo 24. Červen 2012 nebo si koupit led světla na denní svícení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 24. Červen 2012 Sdílet Vloženo 24. Červen 2012 No nevím. Mi na OII mámě denní svícení udělaný tak, že svítí jen xenony na 30% a to při povolený ruční brzdě. Takže při startování nesvítí neblikaj, ale rozsvítí se až při rozjezdu-odbrždění. Vono ty dnešní xenony už nejsou tak náchylný, jak byly ze začátku výroby. To budeš spíš častějc měnit ty žárovky v dálkáčích než ""vysvítíš"" xenony. Ale pro to co de a nejde nasatvit musíš hodit víc info-modelovej rok, výbavu a číslo-písmeno komfortní jednotky, ať se dá zjistit co všechno umí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 24. Červen 2012 Sdílet Vloženo 24. Červen 2012 Přes tu ručku tu mám taky, je to parádní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 Xenony na 30% cože? To jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 Jj, jde, stejne jakp snizujes intenzitu svetla pri dennim v mlhovkach nebo obyc svetlech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 Nevím jestli to je 30% procent nebo31, ale je snížená svítivost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 tak tam je jedno kolik to je, da se to nastavit presne jak si vymyslis 0-100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctaviaLUB Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 Xenony na 30% cože? To jde? Taky jsem zil v domeni, ze snizit intenzita svitivosti u xenonovych vybojek neni mozna. Byl by nekdo tak hodnej a nahral video (nebo treba jen vyfotil jestli to z toho bude zrejme) jak sviti xenon pri normalnim sviceni a pak pri dennim sviceni na tech cca 30% Predem diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 3. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2012 Taky by me to zajimalo, z principu vybojky mi prijde nesmysl regulovat intenzitu vyboje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.