john_2012 Vloženo 1. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2012 Mám Oct. II. Objevil se mi velice nepříjemný zvuk při otočení volantem vpravo při pomalé jízdě nebo na místě. Vlezl jsem pod auto, zvuk vychází z části řízení mezi dvěmi motorky serva. Nezáleží jestli je motor/posilovač zapnutý nebo ne. Dělá to i při vypnutém motoru a pootočení volantu. Co s tím? Jak to opravit? Díky za radu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rs1 Vloženo 11. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2012 Zdar.Mám stejný problém.Už jsi zjistil příčinu?Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cipozip Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 Mam RS II 125KW combi 2007 a mam stejny problem,jen bych upresnil,ze to neni jako zvuk prasknuti,ale spise, jak to popsat,takovy duty zvuk jako kdyz vam preskoci v kolenim kloubu,samozrejme hlasiteji :-) dela to jen kdyz parkuji a otacim na skoro 80% plnyho rejdu,dik za pripadny infa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischak Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 (editace) Zdravim, vas problem by mohl byt v pruzine ktera preskakuje na vyrezlem ulozen (to byl muj problem)i ,ale taky to muze byt ložisko kola pri rozjizdeni se posune v domecku je tam mala vule. Nekde se to tu resilo zkusim to najit. Editováno: 17. Červenec 2012, autor: mischak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 18. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2012 Měl jsem podobný problém, výměna serva, bylo to někde vevnitř Asi to bude chtít zkoumat, co to přesně dělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blade6591 Vloženo 12. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2012 Caute, riesili ste u nieco podobne ? Robi to len v urcitom useku otocenia volantu. Zacalo to z nicoho nic. Mohol by som zastupit kostolny zvon http://www.youtube.com/watch?v=TFb1f3veRB0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2012 podľa tvojho popisu by to mohlo robiť vrchné uloženie tlmiča....skús chytiť pružinu tlmiča a popros niekoho nech ti pomaly točí volantom.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blade6591 Vloženo 12. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2012 (editace) to som skusal a boli citit vibracie na pruzine. Skusil som aj druhu pruzinu, tam to tak citit nebolo. Na tej druhej som citil aj trocha natacanie, no na tej praskajucej nie Editováno: 12. Říjen 2012, autor: blade6591 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2012 to je ono...je pridreté to ložisko v tom uložení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blade6591 Vloženo 13. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2012 (editace) a ako to nenazdajky zacalo, tak to aj skoncilo dufam ze to skorej predam nez to zacne zase pukotat Editováno: 13. Říjen 2012, autor: blade6591 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blade6591 Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 a tak dlho som sa netesil, bucha praska to stale viac a viac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blade6591 Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 tak nastala zmena, uz to nerobi pri toceni volantu, ale praska to pri nerovnostiach a zacalo to dost brutalne dneska som to preliezol samozrejme ze som prd nasiel, pacil som tam vsetko ale ten zvuk sa mi nepodarilo najst.. neriesel to uz niekdo ? s cim zacat, ak prejdem na system pokus-omyl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goliad Prime Vloženo 25. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2012 stím možeš robiť zvonara... Je to buchot ako kov o kov, skontroluj riadenie či nieje vybuchane, sem tam sa kazy aj elektricky posilovač riadenia... co bol moj pripad.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fzj Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 (editace) zdravim, ked otacam s volantom nadoraz alebo skoro nadoraz doprava alebo dolava,tak pocujem taky pukavy a praskavy zvuk,ked sa pohnem s autom dopredu alebo dozadu. myslim,ze to nikdy nebolo predtym pocut ako som zacal parkovat v podzemnych garazach,kde mame kazdy svoje vyznacene parkovacie miesto s cislom bytu. musim nadoraz vytacat s volantom,lebo z jednej strany mam auto a z druhej je stlp,kde mi zasahuje 25cm do parkovacieho miesta. stretli ste sa uz s niecim podobnym alebo nemate podobny problem? Prikladam foto park.miesta v prilohe. Editováno: 28. Září 2014, autor: fzj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fzj Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 (editace) budem vdacny za kazdu radu a info Editováno: 17. Únor 2013, autor: fzj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Většinou je poškozené axiální ložisko tlumiče....Pak to tak vrže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fzj Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 prave som s tym autom jazdil a nerobilo mi to dnes,ale vacsinou ano. a cena takeho dacoho? je to moc zle,ked je daco take?moze to byt puknute lozisko? nieco si teraz spominam,ze som raz zbehol do jednej jamy-taka trosku hlbsia-ale auto mi netaha do strany a ziadne otrasy na volante a uz mam odvtedy prejdene 7500km. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 pohledej témata o Horním uložení tlumoičů. Je jedno jaká sekce. Tam je návod jak to diagnostikovat.http://forum.skodahome.cz/topic/67056-horni-ulozeni-tlumicu-a-jeji-vymena/page__hl__%2Bhorn%C3%AD+%2Bulo%C5%BEen%C3%AD+%2Btlumi%C4%8D%C5%AF__fromsearch__1http://forum.skodahome.cz/topic/38357-horni-ulozeni-tlumicu/page__hl__%2Bhorn%C3%AD+%2Bulo%C5%BEen%C3%AD+%2Btlumi%C4%8D%C5%AF__fromsearch__1Nebo ti jen vrže podlaha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Navíc ta tvoje Octavia II RS přece nemá hydraulický posilovač řízení, ale elektrický, tak není co kam tlačit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fzj Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 co s tym mam urobit? vymenit to cele? a len mi to vrzga,nic viac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Kdybys trohu hledal a nezakládal nové téma a ještě v nesprávné sekci...mohl jsi pokračovat třeba zde:http://forum.skodaho...oceni-volantom/http://forum.skodaho...oceni-volantem/V jiném příspěvku zde na foru píšeš, že Octavia je z 04/2012, tak nad čím přemýšlíš? Šup s ní na reklamaci do servisu. Tady ti to na dálku stejně nikdo přesně nenajde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fzj Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 len som chcel vediet,ze ci to je velky problem. ved sa zastavim skoda servise,ale az ked budem na SVK,tu v IRL su dementi mam skusenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fzj Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 pawouk - vdaka za linky. Co som si pozrel prvy link od teba,tak az tak take silne tukanie nemam a nerobi mi to vtedy,ked stojim a zaroven tocim s volantom,ale robi to vtedy,ked sa pohnem dopredu,alebo dozadu pootocenim volantu na tych 80% a viac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Neříkej,že v IRL jsou ještě horší servisy jako v ČR/SK? Až to vyřešíš, napiš to pak sem, třeba to někomu pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fzj Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 to by si sa cudoval-uz len niektore veci co som si zhanal - nic z toho nemali a ani neboli ochotny sa mi ozvat,ze to nemaju a ceny su omnoho vyssie ako v SR,ci v CR. nemam s nimi dobre skusenosti - ani sa nevyznaju,ze presne co to bude. (a pri tom na dielce maju ten isty program ako vsade inde),len mi este povedal to,ze co sa da zohnat v CR,alebo v SR,tak tu v IRL to nemusi byt. Tak s tym mi povedal vsetko. Ja,ked to necham v skoda servise v SR,nech sa na to pozru,tak urcite to sem napisem,ze aky bol vysledok. Ale az v maji to bude pre mna aktualne,tak snad sa to dovtedy neposerka. Ved uz mam s tym problemom prejdenych 7500km a ziadna zmena k dobremu alebo zlemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.