Přejít na obsah

Montáž zadních lampiček - problém


Konny

Doporučené příspěvky

Zdravím,

chci se zeptat, chtěl jsem si dneska namontovat zadní lampičky do předface octy a po vyřezání díry do stropnice na jedné straně jsem zjistil, že díra která tam má být, tak je o hodně menší (kontrolováno na face octě) a není v místě kde se lampičky montují no a tím pádem se ta lampička nedá namontovat!!! Setkal se s tím někdo nebo mám nějaký atypický kousek? Co teď, ve stropnici díra a lampička namontovat nejde, jedině tu díru do kastle vyřezat... :( Řešil někdo podobný problém? Díky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi ti moc neporadím. Já mám sice taky předface typ, ale asi nějakej divnej skelet, protože já mám zase pod madlem hooodně dlouhý obdélníkový otvor, takže tyto lampičky (1H0947291)

post-6633-0-61471300-1341784759_thumb.jp post-6633-0-00287800-1341786671_thumb.jp

do něj nešly vůbec namontovat - byly krátký a nešly zacvaknout a tak jsem je prodal.

Rozpady ND hovoří až do konce výroby OI pouze o jednom typu čtecích lapiček: 1H0947291 (s různými kódy barev).

A nekoupil jsi náhodou Fabiáckou svítilnu 3B0947291B Y20 (nebo 3B9947101A Y20)? Ty jsou totiž delší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moc děkuji za reakci :palec2: . Lampičky mám správné z Octavie a už i vím, kde je chyba. Rolbař mi totiž napsal, že přípravu pro lampičky mají octy až od roku 1999, kdežto já mám 1998 takže tam žádnou přípravu nemám. No jelikož lampičky už mám doma, díru ve stropnici už mám taky udělanou, tak mi nezbývá nic jinýho než tu stropnici sundat a ty díry do kastle udělat :)

PS: je ale divný, že ty tam tu přípravu nemáš, když máš 99 rok :o , asi máš fakt nějakou divnou kastli :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No opravdu tam je dlooohá díra. A např. nemám ve střešních lištách přípravu na uchycení příčníků. Jj, je to 10/1999 a asi je to tím, že tahle motorizace pomalu končila a pomalu chystali face verzi, proto takový mix. Mám například ze serie už novou kapličkovou palubku, která tehdy si pomalu nabíhala, ale volant byl ještě větší předface.

Tak přeju pevné nervy při "pižlání" otvoru pro lampičku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem trochu pátral a ta dlooouhá díra, co mám pod madlem asi není určena pro zacvaknutí lapičky ale pro to, aby se tam vlastně schovala zadní část včetně konektoru. Lampička samotná je zacvaknutá nejspíš jen do stropnice. Toto mě nenapadlo.

No nic, stejně nakonec jsem tam dal světlo z Feldy, co víc svítí nad celýma sedačkama, stejně si v autě vzadu nikdo nečte :D .

Našel jsem taky tento díl 1H0867600 Výztuha pro lapičku na čtení, jsou tam dle rozpadů ND 2ks, tak to bude asi ta výztuha stropnice pro lampičku (nenašel jsem nikde fotku), stojí cca 30,-Kč ve ŠA.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to tak, samotná lampička je zacvaknuta jen do stropnice, ta díra v kastli slouží aby se do ni schovala zadní část lampičky spolešně s konektorem ;) . Nad tou lampičkou z felicie jsem taky dost uvažoval (inspiraci jsem bral od tebe), ale nakonec jsem zvolil originál z Octavie s tím, že si je předělám, aby se rozsvěcovaly při otevření dveří :palec2:

Za to číslo výztuhy moc děkuji :palec2: , sice mi to pod tím číslem na internetu nic nenašlo, ale ve Škoda prodejně budou vědět více, měly by to být dva plíšky (na každé světýlko je jeden plíšek) :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...