JirkaBrno Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 uz jsem to psal vyse.. nedovedu si predstavit s tim predjizdet na normalni, klasicke silnici.. napr pokud jedu za pomale jedoucim autobusem, kamionem, nevim cim.. jasne, je to o zvyku, ale takovych aut s normalnim rizenim tu jezdi mraky, proc kupovat pravostranne? nedava mi to smysl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Protoze bude VYRAZNE levnejsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Pokud to je za cenu bezpečnosti - tak děkuji - nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Hovadina to není. Ok, jseš turista, chápu. Ale vysvětli mi, jak se s takovým autem předjíždí, když tam prostě nevidím? To jako vjedes do krajnice a budeš se dívat spodem? V našem kocourkově tohle povolí na trvalo v ČR, ale pak chceš třeba jiná kola, kde je o pár mm jiné ET a obrovský problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Jak jsem psal - Evropský soud došel k závěru, že se nepodařilo prokázat, že by to bylo bezpečnostní riziko, proto se ta auta mohou volně registrovat. V některých zemích jsou dokonce auta s řízením vpravo vyžadována u rozvážkových služeb - vystupovat směrem k chodníku je bezpečnější než do silnice. A je pravda, že ve městě, kde je povolena souběžná jízda, je úplně jedno, kde sedíš. Takže tak úplně mimo mísu to auto není, nicméně určitě bych ho (asi jako většina) nechtěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Výjimky chápu, ale přijde mi to dost nebezpečné. Škoda, měl si to prodat v UK, tady to spadne na půlku ceny, přeci jen, proč si to dobrovolně koupit, když O2 je tady mraky. Uvidíš, třeba to taková tragédie nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 nikdo to nekoupi za nejaky rozumny penize,lepsi prodat na ND Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Prodal bych to nějakému importérovi do Anglie a byl by klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 26. leden 2016 Sdílet Vloženo 26. leden 2016 na jezdeni po vesnici asi dobry.. nebo pro nekoho, kdo je na to zvyklej... ja osobne bych volant vpravo nechtel.. jako na co, takovych oktavek, normalnich, jezdi vsude mraky..nedovedu si predstavit jet nekde za nakladakem a zkusit ho predjet... leda jezdit porad se spolujezdcem, ktery mi bude radit, jestli neco v protismeru nejede.. auto v cr na ho*no.. zadarmo drahy a ted si predstav ze jedes v anglii kamionem s levostraným rizením toje teprve legrace :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K1ller Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 Zdravim, mam moznost koupit kombi O2 1.6 TDi, Ambiente +, r.v.2010 od kolegy v praci. Puvodne jsem chtel nejakou mladsi (alespon r.v. 2012), ale mam obavu, ze v nasich bazarech se neda vubec verit najetym km. Kolega s tim jezdil pravidelne do autorizovaneho servisu a verim mu, ze 155k, co deklaruje to ma opravdu najeto. Mohu se zeptat, na co si dat pozor? Co prohlednout dukladne a tak? Dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 doložená historie je jasné plus. Pokud ti vyhovuje motor (jeho koupí se staneš účastníkem dieselgate) a výbava, není co řešit. Dohodněte se, že auto necháte prověřit na lince STK, nebo s ním zajeďte do nezávislého (ne toho kam jezdil doteď) servisu. Pokud bude slušný, tak by cena měla být o něco nižší, než by byla u stejného vozu (stav, servis, opotřebení) v autobazaru. Ten si totiž musí vydělat i na svojí provizi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K1ller Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Dobry den, dekuji za informaci. Vybava vyhovuje, nejsem moc narocny. Jen teda klicky vzadu asi budu dlouho vstrebavat, ale co nadelam. Dieselgate mi vubec nevadi, delaji z komara velblouda. Ale zkusit auto nechat prohlednout jinde je dobry napad, zkusim se s nim domluvit. Dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Zkontrolovat vstriky, DPF apod. A připravit se psychicky na výměnu ventiloveho víka, EGR kolem 10000,- a vodní pumpy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 přehození zadních stahovaček za elektrické je záležitostí několika tisícikorun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
K1ller Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 EGR pry menil nedavno. A jeste je v 90k menena spojka. A dekuji za info ohledne dodelani elektriky dozadu. Az mne klicky nastvou, tak to zkusim nechat nekde predelat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 vymena spojky v 90k km to je nejak brzo ne? proc byla menena potom bych patral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iv1ca Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 Zdar pánové, uvažuji o koupi OII RS benzín a našel jsem si tady tuto: http://www.tipcars.com/skoda-octavia/skoda-octavia-6624917.html Akorát mi přijde zvláštní, že to má exteriér před FL a interiér po FL. Je tento motor spolehlivý? Počítám s tím že bych udělal rozvody co nejdříve, abych měl klid. Máte někdo přístup do databáze škodovky a byl by mi ochotný prověřit historii tohoto vozu? Děkuji za rady a připomínky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 Mam pomocit ze tento pripad interier FL exterier predFL se tu u RS resil, a myslim ze z toho vzeslo, ze to tak nejakou dobu skutecne bylo, ale mohu se plest. Je to uz dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 Anebo to majitel předělal, vždyť podobné předělávky různých modelů škodovek jsou i zde na foru k nalezení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 Elekto, interier z FL a exterier z predFL to byly ty Tourky ne? Nastupce Tour co se delal jako Octavie MKI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 Iv1ca: některý RS to tak mají, když jsem koukal na dvojkovou octávii, ty přelomy 2009 tak některé byly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 Koukám, že motorový prostor hojně navštěvovali nějací hlodavci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 jj i scout to tak mel v techto rocich,melo by to byt origo,bud za to rad elektrika a interier face a venek krasny predface a ne cinsky xicht Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 (editace) RS a scout měly delší životní cyklus než obyčejné verze, takže se překlápěli postupně, v tomhle ohledu je to dle roku ok.. V interiéru mi divná přijde teda obyč odkládací plocha pro levou nohu a kilometry z Německa nemusí sedět... Editováno: 14. Únor 2016, autor: ka_r_los Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 myslim ze odkladaci plocha nohy je ok standart to nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.