michal2009 Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Johan: dekuji za objasneni, rad se necham poucit a priste koupim Mobil na vase doporuceni. Take jsemna nej slysel chvalu tak toho kralika koupim. Stejne olej menim po 10-12 tis.. na longlife neverim Zraloku co vicna to rict,nez :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Do koncernu bych používal Castrol Edge (magnatec), Shell Helix Ultra AV-L, Mobil 1 esp formula - vše 5W-30 ( pokud jde o celoročku) - já to měnim každé 2-3 měsíce, tak to střídám. Zima 5W-30, léto 5-W40. Olej měnim 5W-40 po 10ti tkm a 5W30 mezi 12a15tkm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 ale i mobil 1 se mi jednou podařil koupit jako řádné šmečko.Koupil jsem přes eshop a došel mi origo zabalený olej.Provedl jsem výměnu a asi po 4000km najednou začal být motor hlučný a začal klepat.Tak jsme se na to s kamarádem koukli a ejhle.Olej i po těch 4000km byl pořád žlutý jako nový a ani nebyl po ničem cítit.Nastala opětovná výměna(tentokrát jsem mobil zakoupil přes kamennou prodejnu) a po výměně vše krásně utichlo. Takže letos zkusím Seba jak jsem už psal a uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.