chase Vloženo 12. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2012 Zdravim, prosel jsem forum a nenasel jsem ze by nekdo tuto zavadu doposud zminoval. Takze k zavade, motor pri deceleraci skubne, cim vyssi otacky tim vice zkubne (jako by klapka zustala otevrena jeste po urcity casovy usek po uvolneni plynu), ostatni stavy akcelerace, volnobeh normalni. Mel jsem odpojenou baterku, protoze jsem instaloval autoradio, takze se vymazaly adaptacni hodnoty na klapce, provedl jsem zakladni nastaveni a najezdil 80km se skubanim, zatim zadna zmena k lepsimu. Tak snad se to nekdy z adaptuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 12. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2012 jestli má tvůj motor EGR zkusil bych tu něho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chase Vloženo 12. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2012 Zapomel jsem uvezt ze mam egr zaslepeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 12. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2012 Tak tu klapku vyčisti mechanicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 13. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2012 To jako že odpojením baterky se smažou adaptační hodnoty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chase Vloženo 13. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2012 Mel jsem zato ze pamet s adaptacnima hodnotama neni trvala a pri delsim odpojeni napeti se vymaze, nebo tomu tak neni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 13. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2012 Nebudu se hádat, ale mám takový dojem že jsem někde četl že ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 13. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2012 S tou odpojenou baterkou to je takové divoké řešení. Raději bych to řešil přes vag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gustaff Vloženo 15. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2012 Adaptacne hodnoty sa aspon u motoru AKL odpojenim baterky nevymazu, tiez som riesil blaznivy volnobeh po vycisteni skrtiacej klapky, odpojenie baterky ani na celu noc nepomohlo, ani po najazdeni skoro 1000km to nebolo dobre, az po vymazani adaptacnych hodnot cez VAG bol volnobeh O.K., zakladne nastavenie som po vycisteni klapky samozrejme urobil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chase Vloženo 17. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 Tak to vypada na nefunkcni spojkovy spinac (zustal v poloze "0100"), tedy spojka stale seslapnuta, takze bylo po celou dobu deaktivovano tlumene zavirani klapky. Ted uz pri deceleraci motor nekope, a pri pomalem seslapavani spojky je citit jak klapka rychle zavira. S tema adaptacnima hodnotama to bude asi jak rikate, vymazou se jen funkci prizpusobeni pres VAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.