hoffmans Vloženo 12. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2012 zdravim chcel by som sa vas spytat, ked sa mi auto zohreje na prevackovu teplotu tak z motora je vidiet jemne dymenie,auto sa neprehrieva vsetko je normal,dym niak nezapacha a je tasko lokalizovat odkial to moze ist,motor za studena nedymi,,,, je to normalne alebo co to moze byt za priznak?dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoffmans Vloženo 16. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 prosim aspom co by to relativne mohlo robit....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 neztraci se ti voda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoffmans Vloženo 16. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 to veru nie... stale rovnako a nedolieval som uz dlhsie naposledy ked som menil.... vravim je to divne ale netusim co by to mohlo robit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 16. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2012 Co kvalita nafty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoffmans Vloženo 17. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Klasika na pumpach + davam aditiva letny a zimny,motor ma nabehane 241tis,,,ja neviem skusim to natocit a podla toho posudit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Záleží jakou barvu má ten dým.jestli je cítit atd.pomohlo by to napichnout, třeba něco vyskočí.jestli dymy od motoru, tak pr dle svody nebo prosakuje někde hadice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoffmans Vloženo 17. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 no za denneho svetla ten dym bol taky jemny da sa povedat,nie husty,a farba to je tasko mozno jemne do biela,,, ale je mi strasne divne ze to ziadno nezapacha!!!! no neviem a mam si s toho robit tasku hlavu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 A nemyl jsi něčím motor? Ja v létě nastříkal motor přípravkem na mytí motoru,dobře opláchnul a 2 dny se mi zněj trochu kouřilo. Hlavně od svodů výfukového potrubí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoffmans Vloženo 17. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 nie motor neumyvam ale davnejsie som striekal sprejom niake tie drziaky v motore a take drobnosti -ale bol odolny voci vysokym teplotam,,, to nema na to vplyv lebo to by smrdelo ci niak zapachalo,,,, ja som tam vovalil hlavu tam kde to dymylo ale ziaden zapach,,,, a neviem ci je to nutne riesit lebo to som si len tak nahodne vsimol.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Jestli je teplota motoru v pořádku tak bych to nějak neřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoffmans Vloženo 18. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 teplota je ok ani sa neprehrieva,,,, len prave neviem ale snad to nebude nic zavazne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Mrkni na měrku oleje, jestli je zatlačená, stejně tak koukni kolem víčka oleje, respektive jestli je dobře nasazen kryt motoru, právě v místě otvoru na olej. Onehda se mi to stalo na SII, nebyla zadělaná měrka a z pod kapoty se jemně kouřilo - stejně tak jako se kouří z otvoru na dolévání oleje, když se u teplého motoru sundá víčko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoffmans Vloženo 19. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 veru to by ma nenapadlo,,, pojdem to dnes skontrolovat ale ked tak to by smrdelo olejom nie?? no sak ale skusim:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 Ta pára myslím nijak nesmrdí, nebo jen lehce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-honza_ Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 na to jako děla po celou dobu jak s tim jedeš? je už docela chladno a muže se jen odpařovat voda z kapoty nebo motoru.. to mi dělá tež Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoffmans Vloženo 19. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 Olejova mierka aj vicko oleja vsetko oka,vlastne ked nastartujem a pozriem pod kapotu tak nic ale ked sa mi tozohreje na 90stupnov a ked dam dole kryt motoru tak z motora medzi prevodovku a motorom odtial kdesik stupa ten dym neni ani moc husty ...a tym odparovanim to asik nebude lebo mi to robi vzdy aj ked bolo teplo,a ked som to pozeral z jamy tak som nic dymoveho nevidel takze potrubie bude oka...som s toho na prasky:-)...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 Mi se taky z pod té kapoty kouřilo v srpnu a bylo to z oleje. Pokud se neztrácí voda, tak bych to tipoval na ten olej, koukni se na chladič oleje, možná by to chtělo vzít na jámu a kouknout i ze spoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoffmans Vloženo 20. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 Skusim este skontrolovat olej ci nemam malo od poslednej kontroly oleja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoffmans Vloženo 22. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 kontroloval som olej bol na spodnej ryske tak som siel za mechanikom ten mi to pozrel a bude to robit olej... a pojde mi pozriet kde to prepusta.... tak chcvalabohu sa prislo na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.