Přejít na obsah

startování


Kub1k škoda

Doporučené příspěvky

škoda octavia 1 1.9tdi 66kw.čaute,minulej rok přes zimu mi auto nechtelo vubec startova.Dlouho točil a pote chytil.Na diagnostice to vyhodilo Relé žhavícich svíček-zkrat na kostu a společnš stím i čidlo chladici kapaliny.Čidlo jsem už vymenil a ukazeje opet bez problemu.Ted před zimou se chci mrknout na to rele.mužete mi poradit kde to najdu a co stím? děkuji moc:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podla mojho nazaru rele treba len vymenit neurobiš snim asik nič , ale najpr skus premerat žhaviče či ich maš dobre , podobny problem som aj ja minuli zimu (dlho štartovalo ) ale nemal som to na diagnostike tak či to pisalo niaku chybu to neviem proste som premeral žhaviče jeden bol ko tak som vymenil a v pohodo štartuje

post-41949-0-86667800-1350146120_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ahoj, chci se zeptat.Auto mi jak při +25°C startuje tak na 3 někdy na 5 i na 2 otočení ale to otočení je jako by pomalé, nemá to škubanec a jak to chytne tak to jako by zachrochtá (udělá pokaždé). Baterie to není ta je cca 2 roky stará a ani po nabití to nebylo OK. Když je venku -20 tak to otáčí hodně dlouho a otáčení je nejdříve hodně pomale a pak postupně zrychluje až to chytne a někdy se mi ozvala děsná rána z motoru, ale pak je vše ok a můžu jezdit. Vždy když to bylo napojeno na VAG, tak to hlásilo špatnou vzduchovou klapku čico. Problém bych tipoval na startér ale nejsem si jist :(

Auto jeOctavia 1.9 TDI 81kW r.v 1999, najeto 187 000, ale má víc byla určitě přetočená :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Starter A že má akumulátor 2 roky neznamená , že je v plné síle.Je ho třeba diagnostikovat buď moderním bezzátěžovým měřákem , nebo i zátěžákem.

Podle roku výroby máš pravděpodobně starter 10 zubový Bosch. Dá se tanm dát 11 zubové Valeo.

Ale pomůže i repase starého starteru

Editováno: , autor: Pepa007
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...