nej-x Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 Ahojte mám Fabku 1.4 16V a když jedu svítí mi ted Check a občas epc borec mi to napichnul na vaga a napsalo to špatná váha vzduchu ???? Nevíte kolik by mohla stát oprava? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dytrmar Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 Zdravim mam skoda fabia sedan 1.4mpi 50kw 2002r.v. Uz po nekolikate se rozsvitilo EPC a auto zaclo cukat slo spatne do otacek a vubec netahlo...kdyz jsem vypnul motor tak nekdy to zhaslo a byl na cas klid,ale nekdy ne a jeste se rozsvitila elektronika motoru a uz to spolu s EPC sviti porad... Prvne to znamej poresil smazanim sporadickejch chyb a byl na mesic klid... Co jsem tu precetl tak by to mohl byt spinac brzdovich svetel,ale moc se tomu nepriklanim jelikoz motor lidem jde normalne... Nesetkal se s timto problemem nekdo z vas? Diky za pomoc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 a aké chyby to vypísalo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 Ahoj,řeším problém na Fabii 1.4 16v , problém je ,že svítí EPC a elektronika motoru špatně reaguje na plynový pedál,občas kontrolky zhasnou a auto jede normálně.výpis chyb je tento : 17989 - Jednotka ovládání škrtíci klapky - J338- základní nastavení není provedeno 18057 - Datová sběrnice pohonu,řídící jednotka ABS - chybí odezva - nahodilá závada zkusil jsem nastavit škrtící klapku do základního nastavení a jednou z deseti pokusů se to povede ,ale po projetí a po pár zastartování se tyto chyby objevý znovu. jinak jsem dal jinou klapku ne novou a problém je stále stejný.svazek jsem rozmotal a vyměnil dráty co vypadaly nejhůř,mohla by být chyba ještě někde jinde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 (editace) KO řídicí jednotka motoru. Stalo se mi to na Felicii 1.6 55 kW. Tipují podle té závady na ABS. (Hlavní věc pro nastavení je vyčištěná klapka a smazané adaptační hodnoty.) Editováno: 3. Prosinec 2013, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.