Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

tak abych se vrátil zpěz k tématu..známej má rapida už 4 dny v servise a nikdo mu nedává vědět,jestli je to kotouči,kolama,geometrie,či něco jiného..je to vlastně pro něj takové téma"čekání na rapida" zatím je to předčasné,ale platí i u aut,že když bude mít několikrát po sobě tu samou závadu a pořád se bude vracet do servisu,že může zažádat o vrácení celé částky nebo nový vůz?? :kol-148:

Vloženo

platí to podle občanského zákoníku u každého výrobku, akorát u toho auta to nebude prodejce tak ochotně vracet jako třeba u mobilu, už se to tu řešilo v jiných tématech

Vloženo

... měl jsem možnost vyzkoušet několik Rapidů, nyní jsem měl po sobě dva k týdenímu testu (1,2 TSI a 1,6 TDI) a dá se říci, že občas (zvláště po pražských koskách) nějaký plast lze zaslechnout, ale brzdy byly bezproblémové a to jsem je občas náležitě využíval :)

Jinak, hluk od plastů jsem zaslech i v novém Golfu :( , kterého jsme také měli na test http://www.vw-scene.cz/predstavujeme/3362-volkswagen-golf-sedme-generace-test.html

Vloženo

Když teďka příjede do servisu rapid s nějakou závadou,musí servis závadu popsat a odeslat do škodovky žádost před opravou a musí čekat na vyjádření a hlavně nesmí do té doby nic opravovat!!!! Škodovka poté dá přesné instrukce jak pokračovat s opravou nebo se na to přijedou podívat jejich technici.Protože vyšlo nařízení nic neopravovat a posílat nejdříve žádost před opravou.Jiný postup není povolen ,jinak nic není hrazeno!!!Kamarádovi nedávno na rapidu už měnily 5 dveře zdůvodu špatně zaskleného skla(při otevírání víka zavaz.prostoru odírá lak střechy-při otevírání je hlučné)-auto přistavil do servisu a poté bylo odvezeno na týden do automobilky v MB,kde vše opravili.......vyjádření:provedena kontrola a výměna kompletních pátých dveří-závada odstraněna.Jo a vrácení peněz nebo auta-závadu ti vždy opraví :kol-28: .Jo a po delší dobu ti pučej náhradní auto-kámoš měl pučenou oktávku2-zdarma,platil pouze palivo. :kol-25:

tak abych se vrátil zpěz k tématu..známej má rapida už 4 dny v servise a nikdo mu nedává vědět,jestli je to kotouči,kolama,geometrie,či něco jiného..je to vlastně pro něj takové téma"čekání na rapida" zatím je to předčasné,ale platí i u aut,že když bude mít několikrát po sobě tu samou závadu a pořád se bude vracet do servisu,že může zažádat o vrácení celé částky nebo nový vůz?? :kol-148:

Vloženo

a dokazování bude na tvé straně, tedy zajistit si soudního znalce, který musí prokázat, že se jednalo vždy o stejnou závadu.

ano, a s tím samozřejmě souvisí velké náklady a nejistý výsledek...

Vloženo

Myslím, že vady typu páté dveře, jsou prostě běžná věc, která se může stát téměř u většiny vozů téhle třídy - proto jsou tu nějaké záruky. Svět není ideální, takže spotřební zboží může vady vykazovat stejně tak.

Vloženo (editace)

zkratky a jejich slovní vyložení je trestné na těchto stránkách a ještě k tomu když nejsou vulgární..?to si snad děláš srandu..ale já ti odpouštím,protože i Mistr tesař se někdy utne.. kol117

Editováno: , autor: manfroto
Vloženo

tak známej pořád nemá vyjádření ohledně Rapida a chvění volantu..dal z domu starší Fabii H:T:P: a teď má nového rapida v servise i bez H:T:P: kdy mu asi tak dají vědět nebo má pořád volat sám??

Vloženo

Nedělám. Ber to jako posledni varovani. Zadal jsem te opakovane, abys tyto prisprostle, hanlive a hloupe vysvetlivky zkratky HTP do prispevku nedával a uz vubec ne do kazdeho, kde napises HTP.

Pokud ti tvuj intelekt nedovoluje to pochopit, dostaneš dalsi varovani a s nim zakaz vstupu na forum.

Vloženo (editace)

Jelikož se rozhoduji a mám nakročeno k objednání auta,budu rád když sem v nejbližšší době napíšeš jak to dopadlo s reklamací toho chvění,docela by mne totiž zajímalo čím to je.

Chci koupit naftu-větší váha na nápravě atd.

Editováno: , autor: verbatimex
Vloženo (editace)

To by byl začátek konce,u nového modelu nějak šetřit na materiálu a zavdat tak ke spekuklacím...až čas ukáže kde na Rapidu bylo šetřeno a jak moc,třeba nakonec přijde milé překvapení...

Editováno: , autor: manfroto
Vloženo

A prečo to hneď zvaľovať na vadu auta? A len kvôli tomu že je to lacnejší model?

Kľudne by to mohli robiť nevyvažené pneu, dokonca sú prípady, kedy už nové pneu sú od výroby preležané a inak zdeformované...

Vloženo

určitě bych s objednáváním posečkal,ti kdo nespěchají ještě vydělají...(ušetří)myslím,že ceny nejsou ještě na samém dně prodejnosti..to se říkalo o modelech před nějakou dobou taky a cena byla někde jinde...

Vloženo

To: manfroto

Nemyslím si, že škodovka by měla důvod ještě snížit ceny. Prodejnost je myslím si solidní, první 3 místa v prodejích v ČR mají zajištěné.

Takže je podle mě velmi málo pravděpodobné, že by šly ceny ještě níž.

Btw: Na Slovensku byl Rapid dokonce nejprodávanějším autem vůbec za březen.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...