Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tak jsem koukal a u zadniho skla moc nechapu jak tam maji nalepeny to tesneni. kdyz se clovek podiva na horni hranu zadniho skla, tak na stredu tam je jakoby tesneni vychazejici na uroven skla, kdezto na okrajich te horni hrany je pod urovni. koukal jsem tady u firmy i na jiny rapidy a maji to taky. nejak nechapu proc to tak je. nekdo nejaky logicky vysvetleni? schvalne kouknete, jestli se to tyka i vaseho kusu.

pushere,mohl bys to vyfotit,a postnout,ať to vidí i ostatní? :kol-47:

Ještě se vrátím k těsnění mezi střechou a zadním sklem - vypadá to asi takhle: (3. foto je při otevřeném kufru)

post-24743-0-45060100-1369499250_thumb.jpost-24743-0-38587400-1369499271_thumb.jpost-24743-0-57913300-1369499295_thumb.j

A vyfotil bys to i z vevnitr ? Abych mel lepsi predstavu ?

Lukas79: to vypada divne...je to takhle i na durhy strane nebo jen jedna strana?

Mam to stejně, ale na tech fotkach to vypada hůř nez ve skutecnosti - až jsem se lekl a šel se podívat. :)

to je ok, maji tak vsichni, je to tak schvalne, nejedna se o zmetek. abych pravdu rekl, tohle byla prvni vec, ktera me upoutala, kdyz jsem to auto videl osobne. nicmene je to takhle funkcni, voda steka ve dvou pruzich po krajich skla :rolleyes:

akorat ted nevim, je tam jeste tesneni pod tim sklem na karoserii, aby nekam nezatikalo? ale asi jo, v aute mam sucho a par bourek uz jsem zazil ;)

Upraveno od vormen

Obě, taky jsem si toho všiml, ještě než bylo o tom tady napsáno. Asi to tak bude aby se to těsnění při zavírání neschrnulo.

Je pravda, že na fotkách to vypadá hůř než ve skutečnosti. 

Těsnění dosedá na střechu tam, kde je při otevřeném kufru hrana skla nad střechou. 

Kdyby bylo těsnění po celé šířce skla, pak by na krajích při zavírání dosedalo na střechu odspoda a uprostřed odvrchu - to by asi nebylo ideální. 

(foto: rapidskoda.cz)

www.rapidskoda.cz_371.jpg

Upraveno od Lukas79

diky ;) z toho pohledu to vypada že je to v pořadku , voda steka okolo těsneni co je na karoserii stejně jako v fll ;)

Tak dneska jsem nasel na svem kusu prvni pihu na krase. Je to prkotina, sterac na strane ridice stira ne uplne perfektne. Primo pred sebou mam asi 5cm spatne setrenej pruh a jeste kraj sterace uprostred okna spatne priliha k oknu, takze to misto nesetre spravne a zustava tam trojuhelnik vody. Zkousel jsem to trochu ohnout, ale nepomohlo. Tak se asi v pondeli stavim do skodovky, at to zkusi poladit, nebo daji novej sterac.

Tak poreseno, lista sterace byla spatna, takze vymenena za novy kus a uz to stira, tak jak ma.

• Autor

a co bylo na nové liště špatného?

byla zkroucena, resp nebyla vyrobena v idealnim tvaru, tzn. neprilehala rovnomerne ke sklu.

• Autor

tak to byla prkotina.. :kol-47:  jsou horší případy..

objednával rapida někdo v posledních 2-3 týdnech???

• Autor

je možné aby po vysunutí klíčku a ponechání zapnutých potkávaček neupozornil Rapid výstražnou signalizací? :kol-44:

manfroto: je

• Autor

ikdyž otevřu dveře??

manfroto: potom už by upozornit měl.

Manual, strana 32:post-24743-0-27440100-1369763438_thumb.p

Upraveno od Lukas79

tak potvrzuju info od Ssebo, že ve škodovce mají nějaký problém s motory 1.2 TSI 77kw...prodejce mi psal, že tam je nějaký (pro něj neznámý) problém, že po skoro třech týdnech není objednaný auto zaplánovaný ve výrobě a že ostatní objednaný 77kw taktéž nejsou.... tak uvidíme:( achjo

tak třeba dostanete EA211 :-)

tak to je pak otázka jestli je to výhra nebo ne....spíš abysme dostali vubec to auto :D aspon to bude s těma pseudovylepšeníma no :)

• Autor

nejsou EA211 nové atmosféry pro Čínu?

• Autor

v jakém časovém horizontu se dá očekávat příchod nových motorů z OIII do Rapida?

Ja moc nechapu, co od tech novejsich motoru cekate za zlepseni? :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.