Přejít na obsah

Čekání na Rapida - koupě nového vozu


manfroto

Doporučené příspěvky

Lukason: ja vim ale necham si tam ty 15ky....za prvak budu jezdit hlavne mesto a za druhak cena tech 16tek pneu je jaksi trochu mimo (je to pitomej rozmer i na tech 15kách)

 

TP nedostanou od skodovky dokud to auto neni zaplaceny? Minule jsem to financoval pres SkoFIN a dostal jsem to hned s autem tak ted to mozna bude jinak:) Jinak minule jsem to mel do cca 3 dnu od dodani na salon...tentokrat tomu davam tak 10 dni (delsi cesta z automobilky, kodovani zamykani, a jina forma financovani),,,,,ale jinak asi zalezi co vse si tam nechavate dat navic za prislusenstvi...mylsim ze vic nez dva tydny by to urcite trvat nemelo....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

loupeznik: v manualu je funkce automatickeho uzamknuti auta pri rozjezdu s odkazem ze ti to nakoduji v servise...ja maxidot nemam tak nevim jestli to jde v maxidotu ale tusim ze u rapida prave nejde :)

 

S tou dopravou me to taky zajima...jestli cekaj az naplni nakladak pro daneh oprodejce nebo to vozí i po kusech a tak...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V pondělí 1.7. si konečně jdu pro svého bílého Rapida 1.2 TSI 63 kW. Objednáno 10.4., vyrobeno i dodáno k prodejci 25. týden (bez zdržení).

Výbava:

- Ambition ExtraPlus Fresh (Climatronic, park. senzory)

- plnohodnotná rezerva

- 3. hlavová opěrka

- loketní opěra vzadu (díra na lyže)

- 2 zadní repro

- stěrač zadního skla

- vana do kufru

- střešní nosiče

- koberce, povinná výbava

- záruka 4 roky /120 tis.

Cena 300.000 Kč (sleva cca 25 tis.)

 

Úvěr na 120.000 Kč / 48 měs., navýšení 12.500 Kč tj. 4,9% p.a. (živím se jako zprostředkovatel úvěrů a leasingů, takže to mám hodně levně)

Pojištění Allianz, povinné ručení + havarijní 1% min. 1000 Kč + GAP na 3 roky - celkem 6100 Kč/rok (se započteným bonusem)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lidi jake mate zkusenosti s dobou cekani na predani auta. Tyden vyroby je jedna vec a predani zakaznikovi druha. Me treba prodejce rekl, ze ve smlouve maji dodani od vyroby do 14 dnu, ale ze vetsinou jsou to tri az ctyri dny nez auto dorazi na salon. No a pak jeste cekat cca. dalsi 4 nez mi auto predaji. Da se tomu verit? Nebo je ta predavaci procedura delsi/kratsi?

 

Tak aktuální zkušenost u Rapida je v pondělí vyrobeno, v úterý u prodejce, ve čtvrtek(dnes) dorazil VTP, zítra ráno přeberu (nemám žádné montáže, takže jenom předprodejní servis a mytí)...Porsche BRNO, pan Bittner doporučuji!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to já jsem už rezignoval.. Jsou neschopní vyrobit auto v normálním termínu! Ještě ho nemám a už jsem naštvaný! :-D vlastně bude fajn, že ho třeba nakonec po půl roce čekání dostanu i se zimními pneu :-D

Editováno: , autor: Ssebo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, tak se mi přiblížil termín (výroba příští středu) a chtěl jsem se zeptat na tipy ohledně předprodejního servisu. Zatím si vedu toto:

- naprogramovat automatické zamykání po rozjezdu (mám nějak dále specifikovat ?)

- naprogramovat stahování všech oken při přidržení tlačítka odemknout (a samozřejmě klíčkem ve dveřích),to samé se zavřením oken

- naprogramovat zpoždění zamykání kufru o +10s (od centrálního zamknutí - ochrana před zabouchnutí klíčů)

Auto je v konfiguraci AmbitionFresh + okna v el., GSM II, Maxik, tažné, tempomat, Winter paket. Dalo by se např chtít doprogramovat corner f-ce? Díky za každou radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no tak to cumim teda :D .......... to me skodovka docela zaskocila :D

 

  kazdopadne ma to svoje pro a proti ;)

 

kdyz vyjizdi na letnakach, nemusi se kupovat letni ale jenom zimni :D ........ kdyz na zimnich tak letni ;)

 

ale vetsinou kdyz je v zime, vetsinou davat teda servis sadu zimnich gum ;) nevidel sem teda ze by fakt nekomu flaknul auto na letnich a doklouzej se domu hajzle :D

 

....... nicmene fakt cumim :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk odbral (a) toto téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...