Přejít na obsah

Čekání na Rapida - koupě nového vozu


manfroto

Doporučené příspěvky

Z mého pohledu jednoznačně špatná volba prodejce! Samozřejmě oni by to nepřiznali a svádějí vinu na škodovku! Jen doufám, že to bude vybaveno tak, jak jsem požadoval ke dni objednání! Protože ten nový modelový rok je pěkně na...! Teď bych volil tu tuningovou verzi styleplus, vypadá dobře!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Výbavu navíc asi dodrží, z toho strach nemám, ale v objednávce mám fresh model a ten byl jiný tehdy s tím co dávají teď! A nevěřím, že by dali něco navíc jen tak :-D ojebat se samozřejmě nenechám! :-D

Editováno: , autor: Ssebo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Při cenovém rozdílu mezi FII a Ra se podílu aut nedivím. Došlo sice u Rapidu Ambition k odebrání dvou prvků, ale zároveň o něco podražila i Fabia, modely GLX a SLX mají upravenou výbavu a nemají metalízu bez příplatku. Uvidíme, loni měla Fabia historicky nejnižších 660ks. A to byla celozávodní dovolená tehdy až první dva týdny v srpnu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už je mazlík doma a zatím samá pozitiva! Snad jen za tu krátkou dobu lituji majitele rapidu bez park.senzorů.. Ten výhled dozadu není zrovna ideální a senzory velmi pomáhají! Ale možná je to o zvyku! Jinak ta vůně nového auta!! :-D. No prostě bomba :-D jen nechápu, proč mám v techničáku uvedenou barvu žlutá, ačkoliv mám Béžová Cappuccino metalíza? Mám pocit, že to tady už někdo řešil?

Editováno: , autor: Ssebo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

v té cappuccínové jsem ji dnes dopo viděl..předek ok :kol-47:  pak jsem tu samou dojížděl v zácpě v Brně na Žarošické a myslel si že vidím Thálii až pak ten prolis pod spz to upřesnil,ještě že tam je..žlutá v techničáku?a co tam pak mají ti co mají žlutou barvu na voze?? :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gratulace:) a mas ho tak jak si chtel?Puvodni vybava?:) fotkyyy :)

Jj výbava podle objednávky. Tedy i climatronic i park.senzory mám. Zatím spokojenost ;-) fotky následně :-D už mám nakódováno i automatické zamykání po rozjezdu i odemykání po vytažení klíče ze zapalování! A proti odcizení celého auta doporučuji umístit zásuvku diagnostiky jinam a dát místo ní mrtvou koncovku ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prosim mala rada, jak probiha placeni vozu, kdyz platim hotove resp. prevodem...davam zalohu pri predani a zbytek poslu na ucet? a jak je to s pojistenim a prihlasenim, kdyz budu mit jen zeleny papir pri odvozu ze salonu. Predpokladam ze je sjednano pojisteni na prechodnou dobu cca 1 mesic,nez vuz prihlasim?

Editováno: , autor: s-talker
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk odbral (a) toto téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...