Pawouk Vloženo 29. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2013 Takže jsi zůstal u modré. Race je nádherná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loupeznik Vloženo 29. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2013 ta barva je parádní, a ještě něco sis tma přihodil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 29. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2013 Maxik, Swing, proste jen obyc vybava :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ssebo Vloženo 3. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2013 Tak jsem byl informován prodejcem, že auto mi příští týden přivezou na prodejnu. Až se mi nechce věřit, že to může být pravda! :-D přestal jsem se těšit :-D od. 28.3. tedy doby objednání je to dlouho no:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 3. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2013 Tak to uz mas za pár. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 3. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2013 Ssebo: .............. to cekas skoro 5 mesicu ? ........kde byl problem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ssebo Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 Z mého pohledu jednoznačně špatná volba prodejce! Samozřejmě oni by to nepřiznali a svádějí vinu na škodovku! Jen doufám, že to bude vybaveno tak, jak jsem požadoval ke dni objednání! Protože ten nový modelový rok je pěkně na...! Teď bych volil tu tuningovou verzi styleplus, vypadá dobře! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 no tak treba se postesti a budes mit ten "faceliftovy" rapid a k tomu senzory a climatronic zdarma Nedej se a kdyz te budou chtit vojebat tak to auto proste nepřebírej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas79 Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 Ssebo, vybavu bys mel mit uvedenou v objednavce/kupni smlouve a co jsi objednal bys mel dostat. Určitě jsi objednával podle ceníku od 18.03.2013 ... http://forum.skodahome.cz/topic/120667-cenik-skody-rapid/?p=1778528 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ssebo Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 (editace) Výbavu navíc asi dodrží, z toho strach nemám, ale v objednávce mám fresh model a ten byl jiný tehdy s tím co dávají teď! A nevěřím, že by dali něco navíc jen tak :-D ojebat se samozřejmě nenechám! :-D Editováno: 5. Srpen 2013, autor: Ssebo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas79 Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 Tak v červenci Rapid předběhl v prodejích Fabii http://www.auto.cz/skoda-rapid-predbehla-fabii-cervenci-cesku-dvojkou-75914 uvidíme jak s tím zahýbe MR2014... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loupeznik Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 Řekl bych že to udělalo zvýhodnění fresh.... Ale pěkne!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 7. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 Fabie už dosluhuje v nynější podobě a stejně tak podle prodejce u nás, z Fabky většinou lidi přechází výš a Fabie si musí stále klientelu hledat a lidi se dnes zblbli Kií a Hjondéé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 Při cenovém rozdílu mezi FII a Ra se podílu aut nedivím. Došlo sice u Rapidu Ambition k odebrání dvou prvků, ale zároveň o něco podražila i Fabia, modely GLX a SLX mají upravenou výbavu a nemají metalízu bez příplatku. Uvidíme, loni měla Fabia historicky nejnižších 660ks. A to byla celozávodní dovolená tehdy až první dva týdny v srpnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 7. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 Ssebo tak coooo uz ho mas??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ssebo Vloženo 10. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2013 Ssebo tak coooo uz ho mas??? Ahoj.. Zdá se to být neskutečné, ale dnes jdu pro něj :-D. Tak jsem zvědav :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 10. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2013 super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ssebo Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 (editace) Tak už je mazlík doma a zatím samá pozitiva! Snad jen za tu krátkou dobu lituji majitele rapidu bez park.senzorů.. Ten výhled dozadu není zrovna ideální a senzory velmi pomáhají! Ale možná je to o zvyku! Jinak ta vůně nového auta!! :-D. No prostě bomba :-D jen nechápu, proč mám v techničáku uvedenou barvu žlutá, ačkoliv mám Béžová Cappuccino metalíza? Mám pocit, že to tady už někdo řešil? Editováno: 11. Srpen 2013, autor: Ssebo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 Gratulace:) a mas ho tak jak si chtel?Puvodni vybava? fotkyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 Tu vůni si užij, po osmi měsících je vůně pryč, a sní i pocit, že nasedám no nového vozu. Parkovací senzory jsou při výšce zadní části vozu dobrá volba. Užívej si to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 12. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 v té cappuccínové jsem ji dnes dopo viděl..předek ok pak jsem tu samou dojížděl v zácpě v Brně na Žarošické a myslel si že vidím Thálii až pak ten prolis pod spz to upřesnil,ještě že tam je..žlutá v techničáku?a co tam pak mají ti co mají žlutou barvu na voze?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ssebo Vloženo 12. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 Gratulace:) a mas ho tak jak si chtel?Puvodni vybava? fotkyyy Jj výbava podle objednávky. Tedy i climatronic i park.senzory mám. Zatím spokojenost ;-) fotky následně :-D už mám nakódováno i automatické zamykání po rozjezdu i odemykání po vytažení klíče ze zapalování! A proti odcizení celého auta doporučuji umístit zásuvku diagnostiky jinam a dát místo ní mrtvou koncovku ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 12. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 taky me to napadlo, a to udelaj kde? _Bez ztraty zaruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 13. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2013 (editace) ano mnohdy stačí i odpojit jeden kabel (+12V) ze zásuvky a je vystaráno Editováno: 13. Srpen 2013, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 (editace) Prosim mala rada, jak probiha placeni vozu, kdyz platim hotove resp. prevodem...davam zalohu pri predani a zbytek poslu na ucet? a jak je to s pojistenim a prihlasenim, kdyz budu mit jen zeleny papir pri odvozu ze salonu. Predpokladam ze je sjednano pojisteni na prechodnou dobu cca 1 mesic,nez vuz prihlasim? Editováno: 14. Srpen 2013, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.