manfroto Vloženo 24. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 (editace) Rozkaz!! Lukašon:zpět k tématu! Editováno: 25. Duben 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 manfroto,máš naprostou pravdu: Zpět k tématu! To ovšem platí hlavně pro tebe! Tak se toho drž! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 25. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 tak abych se vrátil zpěz k tématu..známej má rapida už 4 dny v servise a nikdo mu nedává vědět,jestli je to kotouči,kolama,geometrie,či něco jiného..je to vlastně pro něj takové téma"čekání na rapida" zatím je to předčasné,ale platí i u aut,že když bude mít několikrát po sobě tu samou závadu a pořád se bude vracet do servisu,že může zažádat o vrácení celé částky nebo nový vůz?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 platí to podle občanského zákoníku u každého výrobku, akorát u toho auta to nebude prodejce tak ochotně vracet jako třeba u mobilu, už se to tu řešilo v jiných tématech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 a dokazování bude na tvé straně, tedy zajistit si soudního znalce, který musí prokázat, že se jednalo vždy o stejnou závadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 ... měl jsem možnost vyzkoušet několik Rapidů, nyní jsem měl po sobě dva k týdenímu testu (1,2 TSI a 1,6 TDI) a dá se říci, že občas (zvláště po pražských koskách) nějaký plast lze zaslechnout, ale brzdy byly bezproblémové a to jsem je občas náležitě využíval Jinak, hluk od plastů jsem zaslech i v novém Golfu , kterého jsme také měli na test http://www.vw-scene.cz/predstavujeme/3362-volkswagen-golf-sedme-generace-test.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hollywood.2 Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 Když teďka příjede do servisu rapid s nějakou závadou,musí servis závadu popsat a odeslat do škodovky žádost před opravou a musí čekat na vyjádření a hlavně nesmí do té doby nic opravovat!!!! Škodovka poté dá přesné instrukce jak pokračovat s opravou nebo se na to přijedou podívat jejich technici.Protože vyšlo nařízení nic neopravovat a posílat nejdříve žádost před opravou.Jiný postup není povolen ,jinak nic není hrazeno!!!Kamarádovi nedávno na rapidu už měnily 5 dveře zdůvodu špatně zaskleného skla(při otevírání víka zavaz.prostoru odírá lak střechy-při otevírání je hlučné)-auto přistavil do servisu a poté bylo odvezeno na týden do automobilky v MB,kde vše opravili.......vyjádření:provedena kontrola a výměna kompletních pátých dveří-závada odstraněna.Jo a vrácení peněz nebo auta-závadu ti vždy opraví .Jo a po delší dobu ti pučej náhradní auto-kámoš měl pučenou oktávku2-zdarma,platil pouze palivo. tak abych se vrátil zpěz k tématu..známej má rapida už 4 dny v servise a nikdo mu nedává vědět,jestli je to kotouči,kolama,geometrie,či něco jiného..je to vlastně pro něj takové téma"čekání na rapida" zatím je to předčasné,ale platí i u aut,že když bude mít několikrát po sobě tu samou závadu a pořád se bude vracet do servisu,že může zažádat o vrácení celé částky nebo nový vůz?? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 a dokazování bude na tvé straně, tedy zajistit si soudního znalce, který musí prokázat, že se jednalo vždy o stejnou závadu. ano, a s tím samozřejmě souvisí velké náklady a nejistý výsledek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 25. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 (editace) Bude nejlepší počkat až se mouchy vychytají..a zatím nekupovat Editováno: 25. Duben 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajfl Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 Myslím, že vady typu páté dveře, jsou prostě běžná věc, která se může stát téměř u většiny vozů téhle třídy - proto jsou tu nějaké záruky. Svět není ideální, takže spotřební zboží může vady vykazovat stejně tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 25. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 (editace) zkratky a jejich slovní vyložení je trestné na těchto stránkách a ještě k tomu když nejsou vulgární..?to si snad děláš srandu..ale já ti odpouštím,protože i Mistr tesař se někdy utne.. Editováno: 25. Duben 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 25. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 tak známej pořád nemá vyjádření ohledně Rapida a chvění volantu..dal z domu starší Fabii H:T:P: a teď má nového rapida v servise i bez H:T:P: kdy mu asi tak dají vědět nebo má pořád volat sám?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 Nedělám. Ber to jako posledni varovani. Zadal jsem te opakovane, abys tyto prisprostle, hanlive a hloupe vysvetlivky zkratky HTP do prispevku nedával a uz vubec ne do kazdeho, kde napises HTP. Pokud ti tvuj intelekt nedovoluje to pochopit, dostaneš dalsi varovani a s nim zakaz vstupu na forum. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verbatimex Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 (editace) Jelikož se rozhoduji a mám nakročeno k objednání auta,budu rád když sem v nejbližšší době napíšeš jak to dopadlo s reklamací toho chvění,docela by mne totiž zajímalo čím to je. Chci koupit naftu-větší váha na nápravě atd. Editováno: 25. Duben 2013, autor: verbatimex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Vibrace volantu mam taky, kolem 110 - 120 km/h. na servis / reklamaci jsem objednany na ctvrtek 2.5. tak sem potom taky pisnu jak to dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 A jéje, že by první mušky? Doufám, že zas někde nezačali po půl roce ještě víc šetřit..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajfl Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 Já tohle potvrdit zatím nemůžu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 27. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 (editace) To by byl začátek konce,u nového modelu nějak šetřit na materiálu a zavdat tak ke spekuklacím...až čas ukáže kde na Rapidu bylo šetřeno a jak moc,třeba nakonec přijde milé překvapení... Editováno: 27. Duben 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 A prečo to hneď zvaľovať na vadu auta? A len kvôli tomu že je to lacnejší model? Kľudne by to mohli robiť nevyvažené pneu, dokonca sú prípady, kedy už nové pneu sú od výroby preležané a inak zdeformované... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 29. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 (editace) kola a pneu na rapidu jsou ok-byl v pneuservise.. Editováno: 29. Duben 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Ach jo, auti zatím nevyrobeno, mají skluz. Mělo být vyrobeno 23.4., pak do konce týdne a dnes zatím stále nic..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike0007 Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 to miklisek: A kdy bylo objednáno? Já mám auto objednáno 10.4. a do výroby 25. týden. Zajímalo by mě, jak jestli se ty termíny dodržují nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dray.mond Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 (editace) Já jsem objednával 1.3. a vyrábět se bude až zítra.... Editováno: 29. Duben 2013, autor: Dray.mond Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 29. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 určitě bych s objednáváním posečkal,ti kdo nespěchají ještě vydělají...(ušetří)myslím,že ceny nejsou ještě na samém dně prodejnosti..to se říkalo o modelech před nějakou dobou taky a cena byla někde jinde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dray.mond Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 To: manfroto Nemyslím si, že škodovka by měla důvod ještě snížit ceny. Prodejnost je myslím si solidní, první 3 místa v prodejích v ČR mají zajištěné. Takže je podle mě velmi málo pravděpodobné, že by šly ceny ještě níž. Btw: Na Slovensku byl Rapid dokonce nejprodávanějším autem vůbec za březen. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.