Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

čau chtěl bych se zeptat jak vydělat plast na fabii I v kufru (po otevření kufru ten plast, mezi světlama) :-) Díky za odpověď

Upraveno od RomanRS

Pokud myslíš ten jak je v něm díra na zámek, tak vyvlíknout z těsnění a tahat nahoru, je tam 6 pružinovejch západek.

• Autor

Díky ;-)

• 2 měsíce později...

Vsade ve fabce jsou ty pruzinova perka,odsroubovat sroby a pouzit hrubou silu popr.plochej sroubovak :kol-47:

a hlavne to nedelej venku nebo je vsechny ulames uz takhle je to blbe vyreseny:)

jj na to si dej ted bacha nebo je polámeš :)

no doufám, že to dělal v říjnu, kdy se na to ptal :) to snad taková zima nebyla, a by to celé popraskalo

• 1 rok později...

Ahoj,

mám problém s demontáží horního plastového krytu u kufru.Nesvítí mi horní brzdové (podélné) světlo a tak se tam potřebuju nějak dostat.Znáte někdo nějakou rychlou vychytávku?

Fabia combi - elegance 2001.

Děkuji za každou radu.

• 1 měsíc později...

Ahoj, nechci vytvářet nové vlákno... Zeptám se tady ;) 
Poradíte mi, jak sundat plast >> pod volantem, ten s páčkou na otevírání kapoty <<. 
Potřebuji vyměnit páčku na uvolnění zámku kapoty. Ani hrubší silou se neuvolní.

Plast nemusíš sundavat.Na páčce je ze strany plastová pojistka,kterou musíš povytáhnout.Potom páčku jenom stáhneš z hřídele.

Přesně jak řekl richi661 -> a plast, co nepovolí silou.. tak povolí ještě větší :)

• 2 týdny později...

Nemáte někdo nějaký návod, jak namontovat nazpět dolní plastovou výplň pátých dveří, abych něco nepoškodil. Nějak se mi nechce vejít mezi boční plasty.

F I  HB

• 2 týdny později...

Tak jsem to nakonec udělal podle svého. Podle tohoto návodu to prostě nejde!!

Je nutné odmontovat oba boční plasty, takže nejprve horní kryt třetího brzdového světla. Poté boční plasty ven. Teprve pak jde nacvakat spodní plast bez poškození horních vodících výstupků ve spojích s bočnímy plasty. Podle mého to takhle museli dělat i při výrobě.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.