marfan Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 ja keď som bol na autosalone v Bratislave tak tam predstavovali výrobky AutoGlym, som sa s tým chlapíkom rozprával a povedal mi že majú na tieto oderky, ryhy pastu ktorá to buď zalaští alebo zakryje, ešte som sa nedostal ktomu aby som si niečo od nich kúpil ale ak by niekto mal skúsenosti tak nech napíše, na ich facebook stránke sú aj fotky čo robia s tými pastami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Dneska mě jeden pán nacouval do auta a odjel, já u toho nebyl, ale mám svědka. Mám akorát SPZ toho hodného pána co do mě nacouval a odjel a telefon svědka. Dveře jsem umyl a zjistil že je podřený vrchní krycí lak na ploše cca 20 x 30 cm a dva škrábance až do plniče, plech je trochu promáčklý je tam lom. Jak mám postupovat má smysl jít na policii a ztrácet čas (policie, pojištovna, servis- bez auta, zajištění svědka, dokazování, telefonáty, atd..), nebo to mám nechat rozleštit někde u lakýrníka a nebo sám třeba tempem? Pokud bych zjistil vyníka kolik mám po něm požadovat (třeba 500,2000?) jaká může být škoda? kolik může stát to rozleštění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Když to dáš na pojišťovnu tak je to min za 6000.Rozlešťovat není co když je to do plniče je tam lom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sekyji Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Přesně tak to je na rozstřik dveří požadoval bych tak min 2000 za min ti to nikdo dělat nebude :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davdav Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Samotné lakování bych viděl také tak na ty 2000 Kč. Ale co s tou deformací? Kamarád si jednou nechával vyrovnávat drobnou nerovnost na střeše. Upustil tam kolo při nakládání na nosič. Vyrovnávali to pomocí nějakých nástrojů bez poškození laku. Přesnou cenu si už nepamatuji. Ale řekl bych, že to bylo také něco kolem 2000 Kč. David Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 Zdravim panove. Toto jsem dnes nasel po navsteve obchodniho centra, je to po cely delce narazniku, ale na cernou barvu to nejde. Cim je to podle vas zpusobeno a jak to odstranit? http://www.imagehosting.cz/?v=wp2016zqz.jpg http://www.imagehosting.cz/?v=wp2016rcr.jpg http://www.imagehosting.cz/?v=wp2016ono.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 Můj názor je, že ti to nezpůsobil nikdo druhý, ale na něco sis lehce nacouval. Na nějakou zábranu, prigli zábradlí a pod. Nasvědčuje tomu i to, že je to z obou stran celkem souměrné. No a co s tím? Zaleštit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 leštící pasta 3m bílá, molitanový kotouč a vrtačka nebo excentrická bruska. Ideální je malá vzduchová rozační bruska, tu ale asi nemáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 Nemuze to byt zpusobeno jak sel nekdo bokem s nakupnim vozikem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 Nemuze to byt zpusobeno bocnim pohybem nakupniho voziku? Na leve strane je to vice do strany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flacek Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 (editace) No nevím jestli to bude stejný případ ale něco podobného jsem si udělal na jiném autě když jsem k autu přivážel pytle s omítkou a jakoby tím jedím pytlem jsem to štrejchnul. Ty pytle jsou většinou zadělaný takže je to jak šmirgl. Editováno: 16. Duben 2016, autor: flacek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 Podle me se to stalo na parkovisti Globusu, asi nejaky zakaznik, co mel naklad, co presahoval z nakupniho voziku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 A nie je to jedno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 Přesně, pokud jsi při tom někoho nechytil, je jedno, jak se to stalo. Mohlo by to jít rozleštit. Jestli je to vyloženě jenom povrch, tak to po rozleštění ani nepoznáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terenius Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 Zrovna toto je "zavada" u ktere nejspis nema cenu zkoumat pricinu, ale je pouze resit dusledek azt je fuk jak se to stalo, ale dle fotek by to melo jit rozlestit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 Jaky priravek na rozlesteni by jste mi doporucili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 3M bílá, určitě ne Tempo, či nějakou tzv. "leštěnku" - ty to jen schovaj, časem to opět vyleze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 (editace) Jaky prosim presny nazev te 3M pasty? Napadlo me od Sonaxu toto, ale asi to neni jak ctu dobry napad. SONAX XTR leštěnka s voskem WAX2 Pro vyzrálé a metalizované laky a lakované plasty. Obsahuje velice jemné brusné složky. Obsahuje NANO vosky. Nanáší se pouze v tenké vrstvě - jemně čistí, odstraňuje šmouhy po mycích kartáčích. Odstraní drobné škrábance z laku, oživí barvy a navrátí původní lesk. Dlouhodobě chrání před povětrnostními vlivy a konzervuje lak. Nízká spotřeba na 1 auto (cca 25 ml).NanoPro Technologie jsou nově vyvinuté materiály a ingredience používané pro kompletní údržbu především laku karosérie. Vnikají do mikroskopických pórů laku a tím opravují budoucí "zárodky" jeho poškození. Snadno a rychle se roztírají, dodají třpytící lesk, nezanechávají bílé fleky, když se vosk dostane na gumové a umělohmotné části vozu. Zaručují skvělou dlouhodobou konzervaci - ochrání vůz na období cca 8 měsíců (při běžné frekvenci mytí i v automatických myčkách). Editováno: 17. Duben 2016, autor: Pandora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 http://www.colorshop.cz/lesteni-c221/3m-9639-finesse-it-1ltr-brusna-pasta-i152/ kup ji ale někde, kde ji rozlévají, potřebuješ ji jen trochu žádný vosk, ten funguje tak, že se se drobné rýhy zaplácnou a po rozleštění nejsou vidět. Jenže za pár týdnů se to zase vyplaví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terenius Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 Nejprve bych se poradil s nekym kdo uz neco rozlestoval jako hrubou/jemnou pastu zvolit, podle velioti/hloubky daneho poskozeni, at neudelas vic skody nez uzitku. A jinak plne souhlasim s Wittmanem, spotrebujes toho minimum, je tedy zbytecne kupovat cely litr pasty, s ohledem na to ze pro idealni vysledek jich nejspis budes potrebovat vic druhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 asi se vyplatí to někde nechat rozleštit. Práce max na hodinu, to znamená, že si za ní řeknou max litr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 Necham to rozlestit a uvidim jaky bude vysledek, jestli se budou muset ty hrubsi ryhy na krajich striknout ci nikoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 (editace) Autorizovany servis se pokusi provest rozlesteni, cena cca 1 000,- Nehrozi tim prelestenim, ze se zmeni odstin toho narazniku nebo ze casem ty skrabance vystoupnou znova? Editováno: 18. Duben 2016, autor: Pandora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terenius Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 Pokud to není úplně hluboko a udělají to pořádně tak to už nevyleze. Pokud to udělají jen tak ať to vypadá, tak to máš do podzimu částečně zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 19. Duben 2016 Sdílet Vloženo 19. Duben 2016 Mňa by zaujimalo aký fyzikalny jav musí nastať aby sa vylešteny škrabanec zjavil znovu späť. Teda okrem toho že by ho niekto znovu spravil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.