Přejít na obsah

Venkovní tachometr u Yettiho????


jannek

Doporučené příspěvky

Objevil jsem u Yetiho, r.v.2009, při rychlosti 45-60km z oblasti levého venkovního zrcátka lehké vzduchové pískání, je slyšitelné, když jedu sám, a v autě je ticho, je to dost otravné. Zkoušel jsem prohlédnout zrcátko, ale laik nic nenajde. Setkali jste se s tím někdo? Máte tip, co by to mohlo být? Nebo je to geniální venkovní tachometr, upozorňovač na max. rychlost v obci? Ještě by to mohlo pískat v 90 a 130, pokaždé jiným tónem :kol-28: Takhle mě to dělalo "rallye" zrcátko koupené v r.91 na vietnamské tržnici a namontované na Š125L, co mělo nezakryté tunýlky pro upevňovací šroubky. Zalepil jsem je tehdy plastelínou a byl klid :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podívej se na těsnění mezi nohou zrcátka, tím plastovým trojůhelníkem a bočním sklem, tam to těsnění občas odstává, nebo to způsobují špatně těsnící klipy rámečku zrcátka, to je ten oválný rámeček kolem skla zrcadla, pak je mezi ním a lakovaným krytem vidět přesah nebo malá 1mm mezera a tam to může právě při rychlostech kolem 70ti km/h způsobovat popisované pískání, nemám to nafocené, ale snad to takhle stačí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...