Kraaaaa Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 AHOJ VŠICHNI, NEVÍTE NĚKDO, KDE SE DAJÍ SEHNAT MAPY NA NAVIGACI RNS 300 ? PRO PŘÍKLAD, KTERÉ MAPY JSOU TŘEBA NA TENTO SYSTÉM, UVÁDÍM ODKAZ NA OFICIÁLNÍ STRÁNKY PRODEJCE: http://www.navmapstore.com/products/search/?q=RNS+300 PŘESNĚ TYHLE MAPY SHÁNÍM, ALE MŮŽOU BÝT KLIDNĚ I ROK DVA STARÉ. TAKŽE KDYBY JSTE JE NĚKDO MĚL DOMA NEBO VĚDĚL KDE JSOU K MÁNÍ, TAK PROSÍM POŠLETE ODKAZ. V PŘÍLOZE POSÍLÁM JEŠTĚ K NAHLÉDNUTÍ O JAKÝ SE JEDNÁ NAVIGAČNÍ SYSTÉM. DÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Vypni si CAPSLOCK. Nebo myslíš, že na to neuvidíme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 (editace) Však v odkazu co jsi tu dal je mas tak proč je neobjednas? naco ti budou 2 roky stare mapy?? zaskočí te každy nove udelany kruhovy objezd apod Editováno: 6. Prosinec 2012, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalkot Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 Máme Octavii II r.v. 2008 s navigací RNS300. Nevíte někdo kde se pro to dají sehnat CD s navigací ? Nepomohla nám ani technická podpora škoda auto, že prý již tento model nepodporují. Jsou třeba kompatibilní z jiných navigací ? DX, Columbus, Nexus ... Prosím o radu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 prohledej tohle forum, kdysi tu nekdo psal, ze tam lze pouzit mapy primo od vyrobce (tusim Blaupunkt), ktery je stale aktualizuje a byl tam snad i nejaky link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 Proč hledat,když můžu založit nové vlákno,že? Příspěvky přesunuty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalkot Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 (editace) No když jsem do vyhledávače zadal RNS300 tak mi toho zrovna moc nevyjelo. Editováno: 28. Srpen 2013, autor: Pawouk Necituj přechozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 ono ten vyhladávač je fakt "prevít" ,takže radšej skúšaj viacero slov alebo slovných spojení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 V 28. 8. 2013 na 17:00, michalkot napsal: No když jsem do vyhledávače zadal RNS300 tak mi toho zrovna moc nevyjelo. Mně jako druhý v pořadí... Nicméně,těch stran v této sekci není tolik,aby se to nedalo proklikat. Jinak libero má pravdu. A to by myslím stačilo. Dále již k tématu mapy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved 1 Vloženo 28. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2013 Pro RNS 300 jsou mapy EX a nedají se kopírovat je tam ochrana která se zatím nedá ojebat tak jedině originál a nebo lépe změna navigace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.