Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

cau te potreboval bych radu kde sehnat tesneni vika hlavy ale jen to tesneni na octavu 1,9 Tdi 66Kw r.v 2002 motor ALH...na netu jsem koukal ale na moje auto jsem zadnou nenasel jen komplet i s krytem a to nechci tak pokud jste to nekdo kupoval tak poslete prosim odkaz dekuju

ano jen jako komplet ,samotné se neprodává

• Autor

tak samostatne ho nikde k mani nemaji...je to teda pekne blby....jako davat tady 2 taci jen kvuli nejakemu kompletu pac neprodavaj tesneni mi prijde zbytecny....neni nejak mozne to zalepit silikonem??? a pokud ano tak jakym diky

Myslím že to nepůjde. Možná tak ještě to staré pořádně očistit, odmastit a to napatlat tmelem na motory. Ale většinou se nadají vyndat bez poškození. Ale samotným tmelem to asi nepůjde.

Já na své 2.0 koupil samotné origo těsnění za 180,- Kč a super. Na tvůj motor prostě není, asi počítají s tím, že když jezdíš za 5 litrů, že máš na těsnění i s víkem.

očisti a dej v klidu průhlednej silikon a těsní to peckově..

• Autor

prave ze ocistene to mam menil jsem tesneni pod hlavbou tak ze vse bylo rozebrane.... a silikon by jste mi doporucily konkretne kterej???popripade poslat odkaz dekuji

Já dával normální bezbarvej (průhlednej) na kov atd a těsnil normálně, nikde nic neteklo a ani nebylo vidět že tam je.. může bejt i červenej.. Zajímavý že na ALH a ASV se dělaj ty těsnění často. Já měl dřiv na Ibize ASV (81kW) těsnění pod hlavou taky pryč ztracela se voda.

Místo těsnění dej červenej silikon na motory, těsní perfektně a je odolnej vůči oleji a vykokým teplotám (tuším do 300°C) :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.