Bohosu Vloženo 20. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2006 1,2 HTP , 40 kW najeto 1285 Km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 MR05 12V 47kW, 89000km, z toho 70000km s chipem, vše původní bez oprav (mimo výměny volantu,podsvícení,ručiček,pružin...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 1.2 HTP 47kW Elegance, MR2005, najeto asi 18.500 km. Zbytečně vyměněný alternátor (více zde). Jinak výměna kostry sedáku řidiče (sedadlo mělo vůli) a podlepení pravé výplně dveří, která rezonovala při zapnutém rádiu. Mám sedana a když přejedu vetší nerovnost (zadek dostane ránu), tak něco vzadu nepěkně bouchne. Podezíral jsem zadní plato, které jsem celé podložil molitanem, ale bouchá to dál (jen se zmenšil hluk od zadní nápravy). Jelikož si něco občas klepne i vepředu, tak už to neřeším. Pokud jede člověk po něčem, co se dá označit jako silnice, tak je autíčko krásně tiché. Pokud nedostane ráz, ale jen se propéruje na "boulích", tak taky OK. Spolehlivost zatím 100%. Za ty peníze a s ohledem na konkurenci jsem spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Jelikož si něco občas klepne i vepředu, tak už to neřeším. To se mi taky stávalo, párkrát takové lupnutí, od té doby co mám sníženo - nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iceman Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 MR2007 HTP 47kW najeto cca 1400 km. Od zacatku rezonuje pravy reproduktor, spatne jde radit zpatecka. Celkove mam pocit, ze to auto bylo vyrobeno v patek odpoledne ve srovnani s predchozim naprosto identickym modelem. Lepsi je ale spotreba, od zacatku jezdim pod 8 litru, coz je dano ale bodovym systemem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 No s tou spiatočkou dúfam, že to nebude nič vážne (ale keby aj, záruka je 2 roky). A rezonácia reproduktora, to sa tiež dá ľahko spraviť. Nemyslím, že zase je to také zlé. Ja som zatiaľ spokojný (klop klop) ale od nova som bol ako amatér, vždy mi to zdochlo. Spojka totiž zaberala veľmi nízko (temer na podlahe) a na veľmi krátkej dráhe. Takže ju bolo treba púšťať pri rozjazde mimoriadne opatrne. Ale už si to sadlo a je to OK. Tak ešte trochu potráp svoju prevodovku a keď nepomôže, tak zájdi do servisu. Možno ti len dostavia lanovody od radiacej páky a budeš spokojný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iceman Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 V pohode. Auto mam na rok, takze to neresim. Jen jeste doplnim, ze MR2007 nema u ridice delene vnejsi zpetne zrcatko (takova ta oblast proti mrtvemu uhlu). U MR2006 jsem to mel. Diamant: Ja tam zpatecku vzdycky stejne narvu, i kdyz se ji moc nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Je to pravda, že ja to zrkadlo delené nemám. Ani som si nevšimol, že doteraz to bolo inak. Ono zrkadlá sú asi najväčšia slabina OII. Ja ich mám zatmievacie, tak je ich plocha ešte menšia, lebo sú olemované čiernym plastom. A po veľkých zrkadlách na firemnom sú tie na OII len také drobce. Toto mi asi vadí najviacej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 Opravujem, vodičove zrkadlo mám delené, hoci mám už MR2007. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 To len u Fabie odpadlo asférické zrkadlo u vodiča v rámci MR07... Holt, tento rok končíme a príde nová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 Mám 2004, 1,2 - 40 kW, najeto 60 000 a zatím jen žárovky H7, ťukám na dřevo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pnf Vloženo 24. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2006 Jejda to já mám silnou kubaturu 1,0 Mpi Jinak rok výroby 02 najeto 77 tis. Jen mi teď nějak začala mizet chladící kapalina,tak to budu ještě řešit,ale jinak nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondaz Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 fabia combi r.v.5/2004, 31tis.,htp 47 Kw. Vyvážení +geometrie(100km po koupi), zatékání do levých zadních dveří (12tis km), drobný únik chl. kapaliny (15 tis. km). Jinak vše ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 Tak to sem hodím aj ja - F Combi Elegance 1,2. Soudruzi z Boleslavi sa teda veru nepredviedli: -výmena šoférovho sedadla (vŕzgalo už pri preberaní auta) -pazvuky zo zadnej časti interiéru (už pri preberaní auta-ulomené pracky na koncovej stropnej lište) -výmena schránky pod rádiom (sama sa otvárala pri prejazde cez nerovnosti) -zatekanie všetkých dverí za dažďa -rezonovanie mriežky reproduktora šoférových dverí (vyriešilo vytlmenie tapacíru) -výmena oboch axiálnych ložísk -výmena ložiska vľavo vpredu -pazvuky od ľavého zadného sedadla (uvoľnený mechanizmus zaistenia v sedadle, už mám rozbehnutú výmenu sedadla) Trochu moc na 10 mesiacov staré auto, nie ??? Firemná O2 Combi Elegance 1,9. Tam je to lepšie, ale čakal som že bude úplne bez chyby: -"vyhryzené" madlo šoférových dverí (auto došlo s poškodeným madlom z výroby) -problém s handsfree (vyriešil update softvéru) -pazvuky od mreže N1 No neviem, asi bude ďaľšie auto čistokrvný Japonec, teda originál Made In Japan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Igor: nejake pazvuky od laveho zadneho sedadla pozorujem asi posledne dva tyzdne . Snazil som sa nejako dostelovat uchytenie sedadla, pripadne doraz, zatial neuspesne. Inak vrzganie sedadla vodica sa mi mozno konecne po roku podarilo vyriesit . Riesil som to nakoniec cez Skodovku a ti ma poslali do Danubiaservice. Rano o 7:30 som im doniesol auto s tym, ze vecer si pre neho pridem. O dve hodiny mi volali, ze je to hotove . Cakal som, ze este v ten den im zavolam, ze to vrzga znova. Uz tri dni s tym jazdim a fakt sedadlo nevydalo ani zvuk, co vacsinou zacalo po par kilometroch. Ze by konecne nejaky zazrak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Lubo: a pochlubili se Ti, jakým způsobem to spravili? Nechci Ti kazit radost, já jen aby to nebyl zase jen nějaký sprej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 takže nikdo zde neměl žádný větší problém? tak to máme asi všichni super káry, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Lubo: a pochlubili se Ti, jakým způsobem to spravili? Nechci Ti kazit radost, já jen aby to nebyl zase jen nějaký sprej... Bavil som sa priamo aj s calunnikom, ale nejako nechcel prezradit detaily (asi vyrobne tajomstvo) . Vraj urobil nejake upravy s plastami a konstrukciou. Mal to komplet rozobrate. Veduci servisu o nom tvrdil, ze je to macher vo svojom odbore tak len dufam, ze naozaj vedel co robil. Snad to po case nezacne zase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Lubo: Na toho čalúnnika z Danubiaservice som počul už veľa chvály ešte pred cca 2 rokmi, keď som mal problém s vŕzganím u starej fabky. Tam sa to nakoniec vyriešilo dotiahnutím jedného zo šróbov v podlahe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbyt Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 MR 2000, 60 000km mimo beznou udrzbu a lehke zavady, ktere jsem si zpusobil sam/zpusobili mi v servisu, me postihla "jen" porucha stahovani obou prednich el. oken a odeslo jedno lozisko na predni naprave. motoricky i jinak ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Mne našťastie na sedadlách vŕzga jedine koža o moje oblečenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xman Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Mne našťastie na sedadlách vŕzga jedine koža o moje oblečenie. niekto sa nam tu chvali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbyt Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Mne našťastie na sedadlách vŕzga jedine koža o moje oblečenie. niekto sa nam tu chvali ba ne, to je jednoznacne vyrobni vada. pozadoval bych v ramci garancky vymenu kozenych sedadel za latkova, ktera nevrzou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Mne našťastie na sedadlách vŕzga jedine koža o moje oblečenie. Tak take vrzganie by mi vobec nevadilo a myslim, ze by som ho nesiel ani reklamovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 28. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2006 Rabbyt - no nie je zlý nápad. A asi jednou cestou budem reklamovať aj ESP, lebo mi buchotia brzdy, keď prudko brzdím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.