Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mě při objednání řekli 6 - 8 týdnů, s tím, že když to poslali tak jim vyskočil datum výroby na 11. týden. Cena ve smlouvě je garantovaná na 10 týdnů, když bude delší dostanu slevu.

Vloženo

Tak se nechme překvapit jak dopadneme. Jako 3 měsíce je fakt dlouho a o slevě nebyla ani řeč. Ale ať si nemyslej že je nebudu otravovat i když to nic nezmění.Snad budou schopný dát alspoň nějaký info jak to probíhá. Uvidím...

Vloženo

Takže taky napíšu. Objednáno u dealera v Praze. OIII - elegance 1.8 TSI (modrá race). Příslušenství - paket plus (elegance)

BI-xenony , light asistant , prodloužená záruka 4 roky (60000) , construkt , zadní stěrač , alarm a nějaký další drobnosti. Bratru po všech slevách 586 000 ,- Co napsat snad jen že teď bude dlouhé čekánííííííííí ...

Kolik si měl ceníkovou cenu před slevou???

Vloženo

Standartní doba dodání vozu škodovky je 6-8týdnů. Platí pro všechno modely už několik let ;) Výjimkami jsou situace, kdy je problém s dodávkou dílů, např. problematiky 4Motion celého koncernu v zimě 2010/2011.

Vloženo

Car polici s cenovym stropem mi mota havu.

Volili by jste radsi Eleganci 1.8Tsi plus cca 50 tis na dalsi vybavu

nebo Ambiente 1.8Tsi / DSG plus cca 50 tis na dlasi vybavu ???

Vloženo

Bojler: není žádná nabídku, pro O III si pojedu jinam, prodejce jasně řekl 16-17% ale budu jako druhý majitel...už mám od něj jinak 3x auta...takže vlastní zkušenost.

Pak je ovšem fér uvádět i tuhle stránku věci.

Vloženo (editace)

VtecManiac > Ahoj. Tak veliká gratulace. Koukám ,že jsi čekal něco přes měsíc což je super čekačka. Mám jednu prosbu . Nemůžeš prosím nahodit nějakou fotku z boku ? Jedná se mi o ten snížený podvozek . Hodně jsem o něm uvažoval ,ale nemohu se rozhodnout. Moc bych to chtěl vidět s tím sníženým podvozkem. Jinak hodně šťastných KM :)

A taky třeba nějaké příspěvky k tomu jak je to případně tvrdé nebo třeba v pohodě na tom podvozku. Škodě Zdar !!

Ps: A kola jsou 17 ??

Editováno: , autor: memory2
Vloženo

ahoj, díky za přání, auto je pro manželku, takže ji přání vyřídím :-) já si počkám na RS verzi v kombíku.Miluju bublinky, teda kombíky :-)

co se týče podvozku, nejdřív jsem koukal že je to vysoký jak koza, ale prodejce mi řekl, že tam jsou takový "dorazy" kvůli tomu, aby to mohlo jet na kamionu. Tak kouknu na tlumiče a opravdu to tam je.

až se to př. týden bude přihlašovat atd, tak to prý sundají, pak příp. nafotím.

Kola jsou 17tky, samozřejmě tam půjdou na léto 19´ okamžitě.zatím nevím ale jaký...

jen chci doplnit, že ta alcantara je naprosto super, ještě, že jsem nešel do tý kůže (tu mám ted v O2 RS FL), tohle je lepší (navíc levnější)

Vloženo

tak auto složili před 30 min, tak jsem tam letěl něco nafotit pro manželku a dceru :-)

tak se chci podělit o radost..

Super kára. Otec už má taky objednáno. Stříbrnou Elegance 1.4TSI, 18", sportovní podvozek atd.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...