junglejuice Vloženo 5. Květen 2016 Sdílet Vloženo 5. Květen 2016 Diky za nazory. Lehce jste otrasli mym presvedcenim... :-) Kazdopadne napisu, jestli se mi s tim povedlo hnout a pokud ano, tak o kolik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 24. Květen 2016 Sdílet Vloženo 24. Květen 2016 někdo si asi bude muset počkat ještě pár týdnů.... au.... http://plzen.idnes.cz/nakladni-auto-nove-automobily-pozar-dalnice-d5-f4a-/plzen-zpravy.aspx?c=A160524_101039_plzen-zpravy_pp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 Tak pomalu, ale jistě pokukuji po novém autě. Přeci jen bude potřeba druhého auta a Fabia není na delší cesty z Prahy do Brna vhodným autem - jak bezpečností, tak spotřebou (1.2 HTP o 40kW je dravec...). Koukám na Octavie třetí generace a nestačím se divit. To opravdu cena ojetých vozů spadla tak nízko? Ještě před rokem se ta auta držela nad 350 tisíc a dnes není problém sehnat auto do 300 tisíc. Vždyť se ty ceny blíží k cenám 2. generace auta. Má někdo nějakou nedávnou zkušenost s koupením ojeté Octavie? Jaká byla cena? Kolik kilometrů měla najeto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junglejuice Vloženo 6. Červen 2016 Sdílet Vloženo 6. Červen 2016 Tak jen slíbené info: Kontakty, kterými disponuji se povedlo přesunout pouze na pondělí v KT 25. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 Objednat v 18tom tyzdni a mat vyrobene v 25tom je extremny rekord.To musis chodit na kafe minimalne so sefom riadenia vyroby v MB.Kazdopadne,ak to nieje blud,gratulujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 mno mozna to nemusi bejt az takova vyjimka. ja objednaval v 17.KT a vyrobeno bylo minuly patek, tj. 22.KT a nyni uz je v autosalonu na sklade. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majtik Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 před 10 hodinami, pán Vodič napsal: Těch 63kw, to musí být strašný utrpení, to by nestačilo snad ani pro fabii, ne ? K tomu mi sportovní sedačky a volant a podvozek připadají jako zlý vtip. Když jsem jezdíval s II oktávií 1,9TDI 77 kw, tak to bylo tak na hraně, když se jelo ve více lidech, tak už to byl lenoch, takže níž už bych rozhodně nechodil, přeci jen neodjet včas z křižovatky, nebo nemoci rychle nouzově dokončit předjíždění tě může stát v krajním případě i kejhák. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 (editace) Přijde mně to jako snaha o vtip. Asi to i nějak pojede, byly doby, kdy 1.6/55kW byla vcelku běžná motorizace. Ale ta konfigurace je fakt šílená :-) Editováno: 23. leden 2017, autor: bojler 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 Za tie peniaze asi by som radšej šiel do Rapida v "skoro plnke" s novšou 1.2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 před 12 hodinami, pán Vodič napsal: Tak ja po rokoch jazdenia na služobných bavorákoch, po vyhodení z práce som bol nútený si kúpiť auto. Takže mám už objednanú novú octaviu, má prísť do 30.04.2017 a objednal som túto verziu, na ktorú mi vydá rozpočet: Octavia Ambition 1.2 63kw biela candy, paket dynamic sivé športové sedačky, športový volant, podvozok na zlé cesty, ostrekovače svetlometov, vyhrievane predne sedačky, vyhrievane predne sklo, stmavovacie zrkadla vonok aj vnutro, Panoramaticke strešne okno zatahovacie a vyklopne. Dufam bude ok. Proč jsi raději nevzal 1,0 TSI ? Dle mého názoru to je lepší motor než 1,2 TSI (63kW) To bych si asi raději odpustil něco z výbavy (panorama). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 (editace) Alespoň do těch sportovních sedaček pořádně zapadne, až dá nohu na podlahu a rozjede se těch 63kW! Editováno: 23. leden 2017, autor: Sabiza 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 No taky bych preferoval motor na ukor vybavy. Anebo koupit zanovni, ne uplne nove (coz jsem udelal ja), pak jsou kompromisy daleko mensi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 (editace) Misto sportovnich sedacek, vyhrivanyho predniho skla a panoramy bych vzal bufik a lepsi motor. Editováno: 23. leden 2017, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 Ta panorama je alespon u kombiku uplne k nicemu. Hezky se na to diva - jenze celou zimu se z toho ozyvaji nejake debilni pazvuky, roleta drnci. A nechci si predstavit co bude az se to rozbije (sklo) nebo tim zacne nekde tect. Bufika bych ted v zime za nic nevymenil - zapnu, dosnidam, dojdu k autu a jedu - je to pohodlnejsi nez se oblekat, obouvat, jit k autu, nastartovat, dojid zpet, zout, svlenkout nasnidat a pak zase oblekat. Nehlede na to, ze mi neprimrznou dvere a nepretahuju se s primrzlym tesnenim to jestli otevru nebo ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majtik Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 před 53 minutami, LiveBomb napsal: T Bufika bych ted v zime za nic nevymenil - zapnu, dosnidam, dojdu k autu a jedu - je to pohodlnejsi nez se oblekat, obouvat, jit k autu, nastartovat, dojid zpet, zout, svlenkout nasnidat a pak zase oblekat. Nehlede na to, ze mi neprimrznou dvere a nepretahuju se s primrzlym tesnenim to jestli otevru nebo ne.... Hele a proč tomu říkáš bufik ? Já tomu říkám normálně - garáž, ne ? :-) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 Protože garáž nemám Ne že bych ji neměl za co a kde postavit, ale neměl bych do ní kudy jezdit... tak mám auto s Bufíkem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 Celý to auto je jeden velkej orchestr všech možných drnčítek, cinkátech, rachtátek a jiných pazvukůvyluzovátek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 před 5 hodinami, pán Vodič napsal: panorama je podmienka u mna. Ved .... Inak by som to nechcel. Aha jazdil som na autach, ktore mali minimalne 200 koni a v poslednej dobe som to vobec, ale vobec nevyuzil. Podla mna je dnes, ked je na cestach plno, motor precenovana sucast auta. Samozřejmě to uznávám, i když mám na to jiný názor. Ale jak píšeš 100 lidí = 100 chutí. A i ten slabý motor Tě koneckonců odveze tam kam potřebuješ. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acom Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 před 12 hodinami, PyroSVK napsal: Za tie peniaze asi by som radšej šiel do Rapida v "skoro plnke" s novšou 1.2 Promin ale tady nemuzu souhlasit. Rapid se co do komfortu a vlastne niceho neda s octavii srovnat. A jestli nekomu staci 63 kw v octavii a pekne si ji dovybavi tak je to furt lepsi nez 81 kw rapid. V garazi nam doma stoji rapid i trojkova octavka 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 24. leden 2017 Sdílet Vloženo 24. leden 2017 to te ale prece trapit nemusi, kdyz tam u vas vsichni jenom popojizdite, ne? nebo popojizdis rychlosti 130 km/h? podle toho, cos napsal, bych si tipnul, ze 1.0 TSI bude v tvem pripade idealni motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 24. leden 2017 Sdílet Vloženo 24. leden 2017 před 16 minutami, pán Vodič napsal: mas ho? Orchest? Bohuzel mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 24. leden 2017 Sdílet Vloženo 24. leden 2017 Jenže ono to nedrční při zrychlování - ony drnčí věci jako palubka, výplně dveří, sedačky, výdechy klimatizace, držáky pasů, schránka spolujezdce, roleta kufru, kryt zadních světel a něco pod navigací - při přejezdu příčných nerovnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 24. leden 2017 Sdílet Vloženo 24. leden 2017 ostatne, je o tom cele momentalne 21-strankove tema tady na foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 24. leden 2017 Sdílet Vloženo 24. leden 2017 před 3 hodinami, pán Vodič napsal: A zabudol som na pricinu, preco nie 1.0TSI. Pozeral som testy na youtube a vsetci Slovaci a Cesi ho chvalili, ale nasiell som video, na ktorom tento motor hodnotil poliak, a ten hovoril do 90 km/ h super motor, ale pri jazde 140km/hod spotreba..... Desať! .... No nejlepší je před koupí vyzkoušet daný motor o který máš zájem, protože posuzovat něco podle jednoho videa.... Takto jsem s touto motorizací jezdil já: dojem z motoru 1,0 TSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. leden 2017 Sdílet Vloženo 24. leden 2017 před 5 hodinami, pán Vodič napsal: A zabudol som na pricinu, preco nie 1.0TSI. Pozeral som testy na youtube a vsetci Slovaci a Cesi ho chvalili, ale nasiell som video, na ktorom tento motor hodnotil poliak, a ten hovoril do 90 km/ h super motor, ale pri jazde 140km/hod spotreba..... Desať! .... A co bys čekal? Psal jsi, kolik jsi toho s čím najezdil, tak bys mohl vědět, že malé a slabé motory na dálnici žerou víc než ty silné - kdysi, když mi bratr chtěl po dálnici stačit ve Fabii 1.4 MPI 44 kW, tak mu to žralo víc než mně 2.0 TFSI v Oktě RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.