lova Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 (editace) Ahoj nesvítil mi u jednoho předního světla xenon tak jsme jej otevřeli a byla prasklá xenonová výbojka, takže jsme objednali novou a po výměně zjistili že i tak nesvítí, takže nejspíš odešlo trafo. Nyní uvažuji jak situaci vyřešit a proto bych prosil o radu. Xenonová výbojka 800 - 1500 Kč trafo buď Čína set 1600 použít jedno a zbytek nechat jako náhradní takže realizace kolem 3000 Kč. Originální trafo několik tisíc. Uvažuji že bych světla vyhodil koupil klasiky kolem 2 x 1200 Kč dal normální halogenky a byl spokojený. Světla pro xenon prodal. Co myslíte? Nechce se mi do toho moc investovat a chci jen na cestě svítit nic luxusního nepotřebuji .-) Nebo nemáte tip kde sehnat za rozumné peníze trafo. Nyní jsem měl toto trafo: https://www.dropbox.com/s/xnnebtkn0nj51ij/trafo.JPG Díky Editováno: 7. leden 2013, autor: lova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 a seš si jistej, že to je trafo? Zkoušels prohodit buď výbojky nebo trafa? A taky změřit jestli ti de šťáva do světla. Já osobně bych se xenonů nezbavoval a trafo origo taky seženeš za míň než ve škodovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lova Vloženo 7. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2013 To je pravda trafa jsem nezkoušel prohodit. Zkoušel jsem naprosto novou výbojku místo původní co praskla a ta s trafem nešla. Asi tedy ještě zkusím prohodit trafa třeba to nebude vadné ale moc tomu nevěřím. Hledám na internetu trafa ale nic jsem nenašel trafo které nyní mám: 5DV 007 760-651 se již neprodává .-/ a co jsem zatím viděl tak stálo 6 000 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 Zkus novo výbojku do trafa co svítí. Třeba bude blbá výbojka-ta nová. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lova Vloženo 14. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2013 Poraďte lze použít toto trafo:http://www.xenonovevybojky.cz/xenonovevybojky/eshop/2-1-Xenonove-ballasty/0/5/202-Samostatny-ballast-starter-k-originalnim-xenonum-D2S-a-D2R/description#anch1 jako náhražku vadného kusu: https://www.dropbox.com/s/xnnebtkn0nj51ij/trafo.JPG ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 na FRS lze použít i origo Hella trafo - balast z Passata B5.5, pouze se musí upravit krytka která zapadá do krytu světla....startér je potom až na náklon přípojky stejný (origo Hella pro D2S) = pokud by šel lépe sehnat, lze ho tím nahradit PS: krytkou myslím to viz obdelníček na obrázku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 pokud jeste shanis, trafa Hella 5DV 007 760-07 mam nova skladem. Kdyztak SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.