Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte

dělal jsem test akčních členů palubky a zjistil jsem, že mám dva druhy gongu. Když mi dochází benzín tak to protivně pískne. V služební Octavě je místo písknutí ten gong. Chtěl bych to písknutí změnit na ten hezký gong. Mám Fabču 2001 Confort. Ve VIS jsem nic takového nenašel. Poraďte prosím...

myslim že ťažko ťažko, jedine že by niekto vedel v eprome ktore udaje patria k tym zvukom a prepisal ich....

jak vam řikam...nevim nevim -_-

• 2 měsíce později...

Heh, tak to je mazec, nedovedu si predstavit jak mi na krizovatce furt gongujou blinkry:-D

A co jina oblast, nedalo by se nekde zjistit jaky jsou odlisnosti v zavislosti na nastavene oblasti

• 7 měsíců později...

Otázka pre skúsených: čo vydava zvuk blinkrov pri ich zapnutí a dá sa to nastaviť? Nastavením myslím zvýšiť alebo znížiť hlasitosť. :help:

Vydávajú to budíky, nastaviť nič iné nejde, jedine že by sa niekto pohral s odporom a tranzistorom budiacim ten repráčik

Otázka pre skúsených: čo vydava zvuk blinkrov pri ich zapnutí a dá sa to nastaviť? Nastavením myslím zvýšiť alebo znížiť hlasitosť. :help:

Profor diki za odp.chcel som trochu pridať tomu zvuku ,zdá sa mi ,že akosi slabne možno prejav odchodu repra do večnych lovíšť.No je tu ešte jedna možnosť -nastup hluchoty? ;)

No u mňa to bude tou hluchotou...:)

Profor diki za odp.chcel som trochu pridať tomu zvuku ,zdá sa mi ,že akosi slabne možno prejav odchodu repra do večnych lovíšť.No je tu ešte jedna možnosť -nastup hluchoty? ;)

Čo vravíš nepočujem! :p

HA????

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.