svsv Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 (editace) Bude obtizne zamenit budiky z Toleda? Maji hezci rucicky tach. a otackomeru: Editováno: 19. Březen 2013, autor: svsv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 Proč celý budíky, když se ti líbí jen ručičky. Tak vyměnit jen ty ručičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svsv Vloženo 20. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2013 (editace) Měl jsem na mysli ručičky + grafika přístrojů. Editováno: 19. Březen 2013, autor: svsv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svsv Vloženo 16. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Mohl by sem někdo prosím dát fotku, jak "svítí" interier Rapidu v noci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 S maxi dotem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hollywood.2 Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Tak prosím,tady jsou jedny budíky v noci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svsv Vloženo 17. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Skvele, moc dekuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 kluci ja vim že jsem štoural ale vypadaj jak z dvojkove fabie po fejsu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 17. Únor 2013 Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Kdyz pujdeme do detailu, od FII FL se lisi v pouzitem fontu na popiskach stupnic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svsv Vloženo 18. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Jj dobrý postřeh. Ale stejně mi připadají budíky z Toleda hezčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 nikdo ti nebrání si je předělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svsv Vloženo 19. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 To je pravda, ale tím se vracíme k otázce v mém prvním příspěvku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 no a co je ti na tom ne jasného? když seat a škodovka je to samé tak díly budou pasovat elektrika je stejná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svsv Vloženo 22. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 (editace) V prvním příspěvku přidáno foto. Editováno: 19. Březen 2013, autor: svsv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 mám dotaz ohledně podsvětlení budíků. to že nejde nastavit intenzita vím. zdá se mi ale, že to má dva stupně a střídá je automaticky, tma, světlo. můžete to někdo potvrdit nebo vyvrátit? jezdím denně tunelama a zdá se mi, že by to tak mohlo fungovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanzcolumbo Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 Není v budíkách Imobilizér ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 a toledo bez maxidotu má jake budiky, resp. jak vypadaji? taky se mi to libi vic:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 16. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 (editace) .. Toledo je holt Toledo Omlouvám se za OT, ale musel jsem si rejpnout . Editováno: 16. Říjen 2013, autor: Angel@Devil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 Mno problem asi nebude nakodovat budíky z toleda , ale trochu problem bude Imobilizer , a navíc jsem si všimnul že maji budíky z toleda jinou stupnicu na otačkomněru max do 6000 Ot , ale original rapid má max 8000 Ot , čili bude to hraní z příspusobením parametru, aby to sedělo , a neukatovalo haznumera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 To je zase nesmysl - cejchování do 6000 RPM má samozřejmě jen verze pro diesel... Benzíny mají otáčkoměr do 8000 RPM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Vymenit podklad a rucicky mezi vozy Rapid a Toledo (ve stejnem provedeni, PPC, Maxidot) neni zadny problem, tedy pokud si nepletete verze benzin a diesel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 a jak vypadaj budiky u toleda bez maxidotu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 Takto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 to co posilal svsv je hezci A toleda ma i digi ukazatel tpeloty jo tsssse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.