Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Miluju zimu

Upraveno od lukas.novot

Dobře ti tak, patří ti to. Ne nadarmo se říká, že za blbost a frajeřiny se platí. :D

Dobré, stane se. Co se poškodilo?

Pise to na konci videa ;) lepsi by to bylo tocit z predniho okna ;)

Když to neumím dokonale tak to nebudu zkoušet v místech, kde můžu cokoliv poškodit nebo udělat škodu jen sobě ale vyberu si volné prostranství bez okolních nástrah.

Nejsem dokonalej ale takové frajeřinky si zkouším mimo obydlenou oblast.

No, nemohu nesouhlasit.. Podobné blbinky jsem si zkoušel na otevřených prostranstvích u lesa - ale kratší dobu, neměl jsem potřebu frajeřit před ženou.. :kol-33:

• Autor

omg jaké frajeřinky. Já a přítelkyně to berem jako zábavu*prdel*odreagování* obydlená oblast když je dobrý výhled a nemůžu poškodit cizí majetek tak proč bych tu ručku nezkusil... Tam jde hlavně o to naučit se ovládat auto na ploše to není ono. Myslel jsem, že je tady víc lidí co to chápou ako já. Asi sem nepatřím ...

Upraveno od lukas.novot

• Autor

octavia james bond

Ty jsi nemohl poškodit cizí majetek? Lampa veřejného osvětlení, felicie a jiné věci kolem. Obydlená oblast je to zásadní, tam ti může vběhnout pes nebo dítě kterého si díky blbnutí a frajeřinkám nevšimneš. Hlavně sem nepiš, že byl víkend a nikdo tam nešel, protože to je blbá výmluva. Sám vidíš, že jsi nezastavil ani před blbým obrubníkem. Jak je vidět tak jsi se to stejně nenaučil.

Jak jsem psal tak ani já a spousta lidí tady nejsme neomylní ale asi už máme rozum a dokážeme přemýšlet dost dopředu a domyslet si skoro všechno co se může stát a když se to snažíme naučit nebo zablbnout tak si zajedeme na volné letiště nebo velké parkoviště kde těch věcí okolo ke zničení je co nejmíň.

octavia james bond

.... a pointa?

No, nevadí.

Už jsem asi starý.

.. to nic, já jsem mladý, to víš - a ani já v tom nevidím nic, než ohrožování zjevně trošku vyděšených lidí na cestě/chodníku?...

to druhe video je aspon v uzavrenem arealu - vystaviste v budejovicich, lidi tam predpokladam jsou divaci (zvani)

k prvnimu videu u vysokoskolskych koleji na jizaku v praglu se radeji nevyjadruju...

lukas.novot: zablbnout je třeba, jen je u toho škoda si zničit auto. S tím ohrožením okolí bych to neviděl tak tragicky vzhledem k tomu, kolik "provozu" tam v těch končinách je. ;)

Když jsem si ve dvaceti (3 roky zpět) koupil své první auto - OII, byl jsem samozřejmě nadšen a musel si na prázdném hotelovém parkovišti zkusit pár rádoby driftů, zkoušet ale podobné kraviny mezi panelákama a stromama mě nikdy nenapadlo. Možná jsem divnej no...

Upraveno od h.vik

No pořád je lepší dělat blbosti tam,kde nikoho neohrozíš,než na silnici kde je už tak dost jinejch Trpišovskejch a dalších potencionálních vrahů. Aspoň chválím,že jsi to zkoušel mimo provoz.

Jen bych se na tvém místě moc nechlubil tím že jsi to nezvládl ani tam....

Pokud už bych chtěl někde"řádit" tak jedině ve škole smyku někde na autodromu.

Upraveno od stanmar

• Autor

ALL 4 FUN, Peace. Mě to přišlo docela vtipné a rozesmálo mě to. Toď vše... Nic se autu nestalo prokrysta jen trochu poškozený plecháč, ale to je to samé jak když vjedete do jámy na našich cestách, pro mě nová zkušenost. Kdo mě nezná nepochopí a už se nebudu dále vyjadřovat. Mějte se fanfárově. Život je krátký

Upraveno od lukas.novot

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.