Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jako jeden z těch tří za sebe odpovím. A to bohužel tak, že moc neporadím, protože jsem Citigo nepořídil s úmyslem vozit na něm cokoli na střeše.

KAždopádně obecně bych nejspíš pořídil příčníky pro střešní nosiče od Škodovky a na ně pak prakticky jakýkoli střešní box dle libosti, vkusu a potřeby velikosti. Takhle obecně se to dost těžko radí. Osobně bych asi nešel do nějakých univerzálních příčníků z aftermarketu, originální příslušenství Škoda je vyzkoušený a zaručený fabrikou. Je sice o něco dražší, ale je to daň za nějakou jistotu.

• o 4 roky později...
Vloženo

môj UP! ked sme boli v chorvácku... priecniky 65€ a box 100€.box ma cca 180cm.nepíska to na aute,ani som nevedel,ze to mám.zacalo sa to ozývat pri rychlosti cca 160km/h

20170729_070017.jpg

20170729_114746.jpg

• o 1 rok později...
Vloženo
V ‎22‎.‎8‎.‎2017 na 11:49, Xmichal napsal:

Taky chorvatsko, žádnej problém spotřeba 5,9 a plyn stále na podlaze :)

IMG_6863.JPG

IMG_6889.JPG

Veľmi sa mi páči ako porušuješ československý trend , že na dve deti potrebuješ minimálne 7 miestnu Alhambru alebo iné podobne veľké vozidlo :D

Vloženo

my sme chodili na dovolenky vo Felicii normálne a to na krátkej a bez truhly a tiež sme na svete ... len dnes je to moc vtipné čítať fora "o pol roka sa nám narodí dieťa , aký motor do Sharana zvoliť ? " 

Vloženo

Zdravím, pro 2 lidi naprosto dostačující přepravník s véééééélmi levným provozem (CNG).

Jen pro zajímavost, mifko86 nevím co má za příčníky, ale všimněte si, jak má přední uchycené hodně vpředu. Kdežto Xmichal a já je máme podstatně vzaději. Mám nosič od Thule. Je na to v karoserii malý otvor, do kterého zapadne kolíček v plechu na nosiči. Škoda že to tak není i vzadu, hned bych tomu věřil ještě více. Předpokládám, že u UP-u by to mělo být stejné.

Každopádně rakev by měla být co nejvíce vzadu. Ještě upozornění, váha rakve včetně nosiče by měla být max 50 kg. Například 3 kola už by byl problém.

P8290848.JPG

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Ahoj,

chci na citigo koupit stresni box. Muzete mi prosim doporucit nejaky konkretni. Jde mi hlavne o delku, aby se dal pohodlne otvirat kufr a netrcelo to pres celni sklo. Je to na 3 dv.

diky

Vloženo

Stresni nosic budu kupovat originalni na 3dv. Vsude pisou, ze se ma zadni cast uchytit do vyznaceneho prostoru u zadniho okna. Ten vyznaceny prostor ma byt kde presne? Na aute nic neni. Mam rok vyroby 11/2011. Je to pak nekde v manualu nosice?

Vloženo

Aha, tak u 5dv se vyklápí do boku určitě, ale tu 3dv moc neznám, jen jsem tipoval, sorry.

Z tý fotky to vypadá, že mezi sklem a rámem je mezera do které se strčí a druhá část se vzepře o střechu.

Není nějaký bod vyznačen na střeše v tom jako žlábku?

Vloženo

Jsem jatro ?. Uz jsem to nasel. Na skle jsou dve malinke sipky, ktere vymezuji prostor kam se ma pricnik uchytit. Nevim proc, ale cekal jsem ze to bude nekde na kastli. Kazdopadne diky za snahu. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...