Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, chtěl bych se zeptat chtěl jsem do rapida 2015 domontovat tempomat ve škodovce mi řekli, že je to možné ale ať počítám 8-11 tisíc kč. Na netu jsem našel stejný ročník rapida ve verzi montecarlo 2015 bouračka s tempomatem chlápek prodává tempomat za 1500kč moje otázka zní dá se zjistit jestli by to pasovalo do mého rapida popřípadě co nějaká kabeláž a kodování diagnostika? Díky za rady

Vloženo

U 2015 záleží kdy bylo auto vyrobeno, MR15 měl myslím ještě elektriku z FII a MR16 už FIII. Od MR16 je třeba mimo samotné výměny páček a kódování i SWAP kód.

• o 10 měsíců později...
Vloženo

Zdravím může mi někdo poradit chci domontovat tempomat mám rok 6/20 16 BCM 6C0937089D kroužek pod volantem 6RA959653 nevím jak mám postupovat co všechno budu potřebovat sehnat dík moc za radu popřípadě tel. 776753769 na mě 

• o 2 měsíce později...
Vloženo (editace)

Ahojte,

viete mi prosim poradiť či mi tento tempomat:  6C0953531D bude fungovať v S Rapid Spaceback Monte Carlo r.v.2018 VIN TMBEP6NH9K4009956 1,0 70kW, prípadne čo bude treba na sfunkčnenie

Dakujem

Editováno: , autor: santa313
Vloženo

Tak on ani Style neměl tempomat v základu v MR19 https://az749841.vo.msecnd.net/sitescscz/alv1/3e4544a3-4ef7-4bac-ab6d-eb5ae330ebd4/rapid-cenik-2018-10-19.0bd7c3e8369307934de1bc5313b2361a.pdf

• o 1 rok později...
Vloženo

Ahoj, chtěl bych si do auta nechat tempomat dodělat a bylo mi řečeno, že to skoro není problém. Jediný háček je v tom, že ten díl se již nevyrábí a musím si ho někde sehnat sám :D .. Ovšem pokud zadám do všemocného googlu číslo dílu který potřebuji (5JA054691A) nic mi to nenajde a není díl kde koupit. Máte někdo nějakou radu, kde hledat? Kde se zeptat? Cokoliv? Děkuji, Petr

Škoda Rapid 1.0tsi 09/2019

Vloženo
Právě teď, Petrzi napsal:

Liší se v páčce, podle toho jestli má volant multifunci...

Děkuji za vysvětlení. V tom případě mi opravdu nezbyde nic jiného než doufat, že se někde ukáže 5JA054691:D . Sama stránka z vašeho odkazu mi řekla, že tento díl není vhodný pro mé auto podle WIN .. Takže mám opravdu smůlu.

• o 1 rok později...
Vloženo

Ahoj, prolezl jsem  celé vlákno ale bohužel nenašel.

Hledám nějaká data ke kabeláži pro tempomat. Konkrétně se jedná o FL verzi 2018. Mám sehnané páčky ale bohužel bez kabeláže, tak mě napadlo zda by nešla dodělat :D přeci jen je to jen pár kabelů a pár pinů.

Díky

• o 2 měsíce později...
Vloženo
Ahoj, má někdo zkušenosti a přidáním tempomatu do skoda rapid 2015 č.o 6c0937089d a řídící jednotka bcm pq26 ? Díky za jakoukoliv radu.

• o 8 měsíců později...
Vloženo

Ahoj, potřeboval bych poradit. Nechával jsem dodělávat tempomat do Rapida z roku 2016. Použity byly díly dle Maikla. Tempomat funguje, ale po ujetí asi 200 km se ozvalo z volantu chroupání a pak po křupnutí přestal jít klakson a multifunkční volant a objevila se chyba airbagu. Samozřejmě to byl kroužek pod volantem. Po další výměně kroužku se ozývalo chroupání v podstatě hned a další kroužek v háji. Zkusili jsme to ještě jednou a po několika zatočeních stejný výsledek. Nesetkal se s tím někdo? Případně nevíte někdo, čím by to mohlo být, prosím?

Vloženo

Omlouvám se, asi jsem to napsal nejasně. Bylo to při zatáčení a je to urvaný pásek. Ale ty kroužky i kola byly podle mě původně v nulové poloze (před montáží jsme zkusili otáčky na kroužku na jednu i druhou stranu a pak byly kroužky nastaveny na střed). Navíc chvíli to i po montáži v pohodě fungovalo, ale pak jako by to začalo někde drhnout a ten pásek se zasekl a nakonec vytrhl. Každopádně nejde o to, že bych nevěděl, že je to vytrženým páskem. Jen nevím, čím to je, že se ten pásek pokaždé vytrhnul. 

Vloženo

Takhle těžko soudit, ale určitě bych hledal spojitost s instalací nových páček pro tempomat.

Není třeba možné, že jsou páčky špatně usazené a tím pádem tlačí zezadu na kroužek, který se pak takhle poškodí?

Případně, že by byl celý mechanismus nějakým způsobem uvolněný a vznikaly tam i další nechtěné pohyby?

Pokud je vše okolo v pořádku a správně seřízené, nemělo by k takovému poškození vůbec dojít.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...