ferda25 Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 (editace) to spirito: Není problém to vyřešit. Editováno: 23. Únor 2015, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 to ferda25: Poslal jsem ti SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 Kdo by měl zájem o software 0390 stačí napsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paradox.f Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 kdo z AS Ti ho poskytnul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Únor 2015 Sdílet Vloženo 27. Únor 2015 (editace) Když ho dají každému joudovi v servisu tak už to můžou dávat rovnou na net... Postup aktualizace: Aktualizace SW MIB (Entry, Standart, High).pdf Potvrzení změny osazení = Confirmation of installation change (cca. 16 položka od shora v adaptacích) Editováno: 27. Únor 2015, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paradox.f Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 nevim, koho tim joudou myslis, ale skutecnost je takova, ze i kdyby to mel kazdej AS (jakoze ma!), tak jsou tam ve vetsine z nich totalni neschopny kreteni, ktery proste neumej ani precist debilni navod na to, aby to normalne udelali. mam kolem sebe spoustu servisu a nikde me neumeli pomoct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 Tak jsem to zběžně prolítnul, ale není mi úplně jasná ta "Zpětná dokumentace" - k čemu je to dobrý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 Lze vyčíst z jednotky a vyhodnotit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 5. Březen 2015 Sdílet Vloženo 5. Březen 2015 Já jsem asi úplně blbej, ale jak (a jestli vůbec) můžu do navigace (při navigování) zadat "ta cesta předemnou je zavřená a potřebuju ji objet"? Já jsem na to prostě nepřišel (a jelikož mně čekalo ještě asi 6 hodin řízení, tak jsem to ani dál nezkoumal). Jinak docela mně překvapilo, že cestou do místa X naplánoval Columbus jinou trasu než cestou z místa X (X je v Německu a od Brna po silnicích dobrých 700 kilometrů). I když důvodů, proč to tak udělal, si umím vymyslet dost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Co je prosím nového v té verzi 0390? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Já jsem asi úplně blbej, ale jak (a jestli vůbec) můžu do navigace (při navigování) zadat "ta cesta předemnou je zavřená a potřebuju ji objet"? Já jsem na to prostě nepřišel (a jelikož mně čekalo ještě asi 6 hodin řízení, tak jsem to ani dál nezkoumal). Jinak docela mně překvapilo, že cestou do místa X naplánoval Columbus jinou trasu než cestou z místa X (X je v Německu a od Brna po silnicích dobrých 700 kilometrů). I když důvodů, proč to tak udělal, si umím vymyslet dost :-) Mě pro změnu překvapuje rozdíl v přístupu Columbusu v OII a OIII - čekal bych, že stejné trasy budou stejně naplánované a je to úplně jinak. Zejména ekonomická trasa u Columbusu v trojce je pro mne zatím rozčarováním, prt. to je většinou nesmysl. U OII jsem téměř vždy využíval ekonomickou variantu s tím, že krátká je extrém po všech dírách, ale u OIII je ta ekonomická velmi mizerná a zatím se vždy stáčím k rychlé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Jak vidíte o pár příspěvků výše hlavně řeší problém po instalaci zadní parkovací kamery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Když mám zadní kameru už z výroby tak ten update na 0390 tam asi nic neřekl kromě toho vylepšení stability nebo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 A máš zobrazení OPS nad kamerou průhledné nebo má pod sebou černé pozadí?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 Já mám 0370 a pozadí je průhledné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 sám jsi se pojmenoval, intuitivnější to už být nemohlo Zácpa vpředu a nastavíš si vzdálenost tady máš návod - strana 62 To ale není přesně to, co chci, nebo jo? On může usoudit, že jet dále tou zácpou je stále ještě nejlepší varianta, a nechá mně tam. A nebo je to blbě zvolená formulace a je to přesně to, co chci (musím vyzkoušet:-)) Protože zácpu znám a říkal jsem si, že tam musí být i něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 6. Březen 2015 Sdílet Vloženo 6. Březen 2015 (editace) Jsem ted v Egyptě tak jak přijedu zjistím jakou verzi vlastně mam :-) Editováno: 7. Březen 2015, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikJ Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Tak nehlaseni navigace mam vyresene. Jarov musel pozadat Skodovku o spolupraci, protoze tam prej byl nejaky bordel ve verzich SW. Nyni vse funguje, ale hlas je tak otravny, ze ho stejne asi nebudu pouzivat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Takový hlas je tam použit schválně... aby to přehlušilo manželku a nezapoměl jsi odbočit... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikJ Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 Jo, tak to mas asi pravdu, protoze kdyz to nemluvilo, tak jsem posledne prejel exit na Plzen a cesta se tak prodlouzila o 15km, coz se mi s dojezdem 10km moc nelibilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 (editace) Tak sleduju tvé příspěvky...dešťák nešel, navigace nemluvila. To snad výstupní kontrola spala, když to šlo kolem. Jinak s dešťákem jsi další co to řeší...už jsem taky řešil co tam měli první 2 byty samé nuly... Editováno: 9. Březen 2015, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasco Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 Ahoj, uměli byste mi prosím poradit někoho na Moravě (kdekoli od severu k jihu), kdo by mi uměl odblokovat obraz za jízdy? Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 (editace) Možnost dohrání jako custom aktualizace(tj. jako dle návodu ze stránek Škoda - české radary: Tady je návod: http://www.skoda-auto.com/SiteCollectionDocuments/infotainment-portal/PDF/Columbus-Aktualizace_mapovych_podkladu_15_CZ.pdf Ceske_radary.zip Mělo by fungovat i na Amundsena(vůz vyroben od 22/2015) a to včetně verze pro Yetiho. Editováno: 23. Duben 2015, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxwellCZ Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 úplně nevím jestli to sem patří ale stalo se někomu že by se mu alba na SDkartě jakoby zdvojila? Nahrál sem určité složky na SD kartu a normálně jí pouštěl. Pak sem si říkal že tam nějaké přidám tak sem kartu odpojil přehodil do kompu nahrál tam alba nové a vrazil zpět do auta. No a všechny ty nové tam sou prostě 2x...hodil sem zpět kartu do PC a tam je vše vidět v pořádku. Zkusil sem tu kartu zformátovat a nahrát tam všechno znovu ale v autě se to furt zobrazuje dvojitě...dokonce když pustím album tak mi hraje 1. písnička z toho alba když dohraje tak začne hrát znovu, ale jakoby z toho zvdojeného alba když dohraje tak začne hrát písnička druhá v tom původním albu a pak znovu z toho zdvojeného atd atd...fakt nevím čím to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Co máš za infotainment? Columbus? Přesunu to do jeho tématu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.