Hravec Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 ptám se, protože když mi montovali tažné zařízení (auto mělo z výroby jen přípravu), přehrávali 5 jednotek... tedy jestli tomu dobře rozumím, museli by přehrát jen tu konkrétní jednotku která tuto funkci zabezpečuje? a to by dělali jen v případě chyb nebo kdybych dojel na servis a jim vyskočilo, že jsou nové verze fw - to by je aktualizovali automaticky sami? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 (editace) Aktualizace softwaru proběhne jen v případě nutného servisního zásahu vydaného MB(existuje speciální kód zásahu nutný k přehrání) nebo případně při řešení tebou popsaného problému, který se řeší touto metodou a tím pádem opět určeným kódem zásahu. Dodělání tažného = gateway, PDC jednotka, jednotka pátých dveří, front asistent(tam si nejsem úplně jistý), motorová jednotka a samotné tažné. Provázanost systémů může i tak funkci vypnout nebo jen částečně omezit(u VZE je to o jednotkách na adresách: 5F, 17 a A5). Tj. přehrání front asistentu = 100% ztráta funkce, přehrání budíků = 100% ztráta funkce a přehrání navigace a její opětovné přizpůsobení = 50% ztráta funkce(navigace nebude dávat data pro asistenta rozpoznávání značek a on bude fungovat v režimu jen co přečte). Editováno: 14. Listopad 2013, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 díky, no vidím, že bych tě měl navštívit, bohužel zatím neplánuji cestu tvým směrem... ty asi směr Brno nejezdíš co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Už jsme si psali a jak jsem dnes zjistil, už jsi kontaktoval i dalšího člena fóra co tady inzeroval, že odblokování obrazu dokáže rovněž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 (editace) kontaktoval jsem víc lidí, i na konkurenčním fóru i na VW fórů i mimo toto internet.... a na otázku, zda někam nejezdíš jsem od tebe odpověď bohužel nedostal a mimo to nechci odblok obrazu! chci VZE, FLA a XDS... popravdě nejvíc jsi mě přesvědčil ty a jeden člen VW fóra z Bratislavy... Editováno: 14. Listopad 2013, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Tak to spíš nedošlo, protože já pak komunikaci smáznul...směrem na východ jezdím maximálně jednou za deset let, ale i Chocholoušek to číslo navyšoval a to je jaká kapacita. Kdybych jel tak se ozvu, ale jinak ve Strakonicích je taky krásně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 (editace) vím, rodina pochází z Mokrosuk u Sušice... no musím to nějak vymyslet... pošli mi na sebe prosím tel. do zprávy, abych se mohl případně operativně ozvat... Editováno: 14. Listopad 2013, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 z bratislavy to je igor ne? super človíček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 jj je... ale úplně nedovedl říct zda to dovede, psal že by musel vidět auto a podle toho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robin_K Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 Ahoj, mám dotaz k přesně tomuhle Columbusu, snažím se "vypnout displej po 10 s" a musím to neustále opakovat při každém nastartování vozu. Nevíte někdo, jak se to dá uložit nebo jestli to vůbec jde? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 už se o tom psalo v Boleru zde tento a další příspěvky... nicméně jak jsem tam psal u Columbusu nechápu vůbec tento požadavek, protože nejen já, ale co jsem se o tom bavil co s jinými uživateli, mám stále puštěnou mapu, mimo jiné abych viděl značky a uzávěry a podobně a na noc dané noční přepínání, resp přepínání na tmavý podklady mapy při zapnutých světlech.... pokud chceš obraz vypínat, pak nechápu k čemu sis pořizoval Columbuse... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tdernux Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 Ahoj, nevíte někdo jak je to s přehráváním mkv. souborů. Pročítal jsem manuál a bohužel jsem ho v seznamu kodeků nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 takže nejspíš nic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tdernux Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 To víš, nebo odhaduješ, jelikož některé video, audio formáty jsou sdružené pod určité označení, takže je klidně možné, že to funguje, i když ta koncovka není uvedena v seznamu podporovaných formátů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 (editace) no nemyslím si že by Matrojška byla pod něčím sdružena... tak proč to nezkusíš? podstatné je že Matroska se prvořadě používá v nekomerční sféře pro (nelegální) šíření tzv. HD ripů a TV ripů v rozlišení HDTV - tedy moc nevidím důvod aby to někdo ofic. podporoval... bohužel... ale abych ti odpověděl, ano vím to, zkoušel jsem to... nejede... podobně jako nejede mp4 vytvořené GoPro kamerou nebo telefonem Nokia - chybí potřebné kodeky... Editováno: 3. Březen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tdernux Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Hmmm, to je škoda! Ale s tou ochranou bych až tak nesouhlasil. Pokud by to tak bylo, tak pak by se dala stejná logika uplatnit na DivX, XviD atd. Ale to je jedno, prostě to nejde a basta. Jinak nezkouším, protože nemůžu Můj týden výroby je 10 - 11. týden. Každopádně děkuju za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 kdyby někoho zajímalo, co je Columbus zač 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Ono to má i WiFi? Na tom Spodním štítku je WiFi MAC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 nejspíš ano v nastavení se dá zadat IP adresa - tipl bych pro servisní úkony.... nicméně některé VW Golfy mají WiFi hotspot zde - bohužel O III to nemá aktivní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Na to někdo přijde ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 (editace) mohl by.... ale to uměl už starý Columbus, nicméně tam to bylo vcelku pochopitelné, měl rSAP, tedy Columbus sám o sobě byl autotelefon a dalo se z něj na tísňová čísla volat i bez připojeného telefonu a bez SIM... tady u nového Columbuse je to klasicky tel. přes BT, tím nechci říci, že je to nemožné, naopak, všechno jde sdílet... jen mám obavu že to nebude klasický hotspot, tedy infrastruktura ale ad-hoc s čímž mají např. některé androšití telefony a tablety problémy, stejně tak tuším i nahnilé jabko... velkou nevýhodou starého Columba s rSAP bylo, že se nedalo při přes BT připojený tel. brouzdat po netu nebo jen blbost, stahovat maily, stejně tak nešlo telefonem navigovat v režimu online a pod, neb internet nebyl aktivní.... u nového Columba tento problém odpadl a je to dobře.... rovněž nešlo odejít při hovoru z auta, prostě jsem musel v autě dokončit hovor, neb odpojení se od BT znamenalo ztrátu hovoru... u nové není problém do auta s hovorem přijít a zase odejít (připojí se BT a pak odpojí) ... zase bylo u sterého Columba velké plus že SMS se zobrazovaly na MAXI Dotu... u nového ani netuším, že sms došla, pokud mám tel někde v tašce či v kapse... Editováno: 26. Březen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Aktivace možná přes skryté menu...podržet dlouze tlačítko MENU. Hlavně opatrně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 (editace) v pohodě odejdu z auta a hovor se mě nepřeruší, když přijdu do auta opět se mě připojí tel přes BT a v pohodě dál telefonuji =starej kolumb, u nového bolera to funguje totožně... právě jablko nemá problém s AD-HOC, jinak android s tím měl problémy, ale již mě to funguje(android má tolik verzí, že to opravdu nemusí všadě fungovat)... Editováno: 26. Březen 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 No ještě by mohlo jít z Bolera udělat amundsen, to by byla bomba a zájemců...... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 však se tu o tom psalo, v podstatě jde ale ten modul co to umožňuje je drahej jak čert! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.