Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, nedávno jsem musel prudce brzdit kvuli jednomu dobrákovi, abych do něj nevletěl, od té doby cítím, že brzdy nejsou tak ostrý, jak byly a tedka na mě nadává, Stop, vada v brzdové soustavě. Neví někdo, co by to mohlo být, nebo jestli se něco stalo, při tom prudkým brždění??

Ahoj, asi bych jako prvni zkontroloval hladinu brzdove kapaliny, kvuli hlasky a potom mozna odvzdusnil, kvuli pocitu “ mekosti brzdy “

• Autor

Zítra se na to snad dostanu, abych se na to podíval, kouknu na kotouče + destičky a uvidím, ve čtvrtek jedu do servisu na výměnu oleje, tak se zeptám i tady na to. achjo, to jsou radosti. jinak mám 2001 1,9 TDi 81KW

• Autor

tak to zřejmě bylo malou hladinou kapaliny, dolil jsem, a už je klid. díky za radu

Samotná nízká hladina taky něco signalizuje,

Buď je někde únik anebo destičky už jsou na tolik sjeté, že jsou těsně před výměnou.

post-57881-0-29158000-1362548270_thumb.j

• Autor

jj, s tím počítám, až budu měnit kola na letní, tak to všechno zkonroluji

• 5 měsíců později...

Zdravím, Tak já dolil brzdovku, ale po 3 týdnech to zase na mě pískalo a psalo to tu zavadu. Poraďte mi prosím zda už jste přišli na to co tato chyba obnáší, abych to také mohl opravit. Díky

a brzdovka ti znovu nechýba??

Spíše by to chtělo diagnostiku a zjistit přesnou chybu a její číslo. Stop, vada v brzdové soustavě není nic moc pojem a označní chyby.

brzdovka nechybí. Poprvé sem měl napýchlé auto na počítač a žádnou závadu mu to nehlásilo. Budu to muset zkusit znovu :(

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.