Publikováno Březen 4, 201312 r Zdravím, nedávno jsem musel prudce brzdit kvuli jednomu dobrákovi, abych do něj nevletěl, od té doby cítím, že brzdy nejsou tak ostrý, jak byly a tedka na mě nadává, Stop, vada v brzdové soustavě. Neví někdo, co by to mohlo být, nebo jestli se něco stalo, při tom prudkým brždění??
Březen 4, 201312 r Ahoj, asi bych jako prvni zkontroloval hladinu brzdove kapaliny, kvuli hlasky a potom mozna odvzdusnil, kvuli pocitu “ mekosti brzdy “
Březen 4, 201312 r Autor Zítra se na to snad dostanu, abych se na to podíval, kouknu na kotouče + destičky a uvidím, ve čtvrtek jedu do servisu na výměnu oleje, tak se zeptám i tady na to. achjo, to jsou radosti. jinak mám 2001 1,9 TDi 81KW
Březen 5, 201312 r Autor tak to zřejmě bylo malou hladinou kapaliny, dolil jsem, a už je klid. díky za radu
Březen 6, 201312 r Samotná nízká hladina taky něco signalizuje, Buď je někde únik anebo destičky už jsou na tolik sjeté, že jsou těsně před výměnou.
Září 5, 201312 r Zdravím, Tak já dolil brzdovku, ale po 3 týdnech to zase na mě pískalo a psalo to tu zavadu. Poraďte mi prosím zda už jste přišli na to co tato chyba obnáší, abych to také mohl opravit. Díky
Září 5, 201312 r Spíše by to chtělo diagnostiku a zjistit přesnou chybu a její číslo. Stop, vada v brzdové soustavě není nic moc pojem a označní chyby.
Září 5, 201312 r brzdovka nechybí. Poprvé sem měl napýchlé auto na počítač a žádnou závadu mu to nehlásilo. Budu to muset zkusit znovu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.