tasum Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 Dnes nahodené Nokia WR D3 185/60 R15 88T XL na plechových diskoch. Tak uvidim aké budú :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 (editace) Tak jsem nakonec objednal Dayton DW510 185/60 R15 neni to China a podle zkusenosti nejsou spatny,tem Barumkam se minimalne vyrovnaj. Pak sem dej report, jak jsi spokojen, jak je to se spotřebou, výdrží atd. Měl jsme je ve výběru také, ale pak jsem je zrušil, pač byly ohledně spotřeby údajně nejhorší. Jinak já už v září pořídil Firestone Winterhawk 3 185/60 R15 84T. Jsem zvědav - líbil se mi hlavně dezén, jež byl podobná s Dunlop 4D a navíc je to koncern Bridgestone, takže si nemyslím, že by to byl šunt. Navíc předcházející model měl mnoho kladných ohlasů. Určo sem dám vědět, přehazovat budu v týdnu Editováno: 29. Říjen 2013, autor: Angel@Devil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 1. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2013 koukam, ze uz mate vsichni prezuto a jste nachystani na zimu. ja to necham prezut asi pristi tyden nebo mozna az ten tyden potom. doma uz mam nachystany cerny plechy a nokiany wrd3 195/55 R15, takze uz se jen stavit do ROSa to prezut. v Brne je baby leto v plnym proudu, takze zatim jezdim na letnich a no problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuprt Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 Dotaz, je normální, že na zimních kolech je hlučnější motor? Tedy zimní kola na plech disku. Už jsem si toho všiml minulý rok na roomstru. Příde mi to divný. Samotné pneu jsou přitom tiší. Nebo je to jen u mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 jestli to nebude tim, ze se zvuk siri ve studenym vzduchu lip a v teplym hur. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 Nooo taky jsem to pozoroval ... a přiznám se, že se mi nechce pročítat hodiny forum, abych to někde lovil, ale je to divný Jinak můj poznatek ze zimních. Měl jsme nahodilou trasu pro rotwika do Jindřicháče, hned druhý den na zimních a vypadá to, že spotřeba půjde níž, ale nechci kecat. Jinak se samozřejmě ztratí luxusní stabilita a je standardní, ale zase je auto měkčí, neduní a živější, než na těch 16". Navíc ani nejsou nijak extra hlučné, Jsem zvědav na tu spotřebu a výdrž pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajfl Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 (editace) Tak aniž by zásadně mrzlo, mohu už předběžně konstatovat, že ty Firestony jsou super a doporučuji. Čím dál více jsem ujištěň v tom, že letní sadu Dunlop, kterou Škoda dodává ke svým novým vozům, je ideální spálit, protože už vím, že jen pneu udělají dost. Zatím mohu říct, že ó poznání tišší, řízení bez problémů. P.S.: Divím se, že některým lidem, jejichž IQ se blíží povolenému minimu lidské bytosti, někdo dobrovolně vydá řidičské oprávnění, protože to se ***** nedá ani číst, anichž bych netrpěl . Chytří pochopí, ostatní ať klidně prudí. Editováno: 5. Listopad 2013, autor: Ajfl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 5. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2013 A copak tam dáva Škodovka za typ u těch Dunlopu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 Nevím jak Škoda, ale u SEATu jsem obdržel Dunlop SP Sport Maxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diver Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 Čím dál více jsem ujištěň v tom, že letní sadu Dunlop, kterou Škoda dodává ke svým novým vozům, je ideální spálit, protože už vím, že jen pneu udělají dost. Já mám letní také Dunlopy a zatím velká spokojenost. Po přechodu na zimní je auto samozřejmě měkčí ale užší pneu zase nedají tolik jistoty. Shodou okolností mám také Firestony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanysek Kocich Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Ahoj, již na minulém autě (Fiat Marea Weekned 1,9JTD) jsem měl Michelin Alpin A4 195/55 R15, vydržely mi čtyři sezóny cca 36000km, a to měli ještě 3mm vzorek, byl a jsem s nimi spokojen proto je používám i na Rapidu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 20. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 (editace) Hm tak najk přemýšlím proč jsem kupoval zimni kola a navíc dvě sady ono to letos totiž na zimu moc nevypadá :kol-32: Editováno: 21. Listopad 2013, autor: vikyviky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 20. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2013 dyť je teprv listopad....to přijde v únoru a březnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permonek Vloženo 21. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2013 Přesně, zima ještě ani pořádně nezačala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 28. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2013 Michelin alpin A4 215/45/16 máte někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiKy* Vloženo 28. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2013 (editace) Mám R15. Najeto na nich cca 3 tis. km. 3. nejlepší v testu a já osobně jsem na nich jel na suchu, mokru a námraze. Zatím nesněžilo. Na námraze dobrý. Podržely více než předchozí "papučky" na předchozím autě. Kamarád je používá už druhou sezónu a tvrdí, že záběr na sněhu, břečce dobrý a brzdící schopnosti nadprůměrné. Při brždění musel dávat pozor, ať se mu někdo "nepodívá" do kufru. Spotřeba s letními Dunlopy R16 byla cca 5,4-5,6 l/100 km a na té samé trase s Micheliny je cca 5,6-5,8 l/100 km. Takže zvedly spotřebu o cca 0,2-0,4 l/100 km. Mají dobré otěrové vlastnosti. Pro mne s nájezdem cca 6 tis. km na zimních ročně za 4 roky absolutně nesjezditelné. Editováno: 28. Prosinec 2013, autor: MiKy* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jary7 Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 (editace) Děkuji za info, koupil jsem tyhle zimáky, ale auto bude až za měsíc možná Editováno: 3. leden 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 (editace) Tak, myslím, že sem mohu dát předběžnou recenzi na moje Firestone Winterhawk3. Zklamání Na sněhu zatím nevím, ale na namrzlé nebo mokré vozovce musím sakra opatrně a to nejezdím nijak bláznivě. Do zatáček uklouzávají, prokluzují při obyčejném svižnějším rozjezdu, nebo při rychlejším brždění se hned smýkají. Nemohu se na ně spolehnout. Jediný plus je možná to, že se moc nesjíždějí. Zlaté Dunlop Wintersport 4D na ochcáfce. Jen podotýkám, že denně najezdím 50km, jednou za 14 dní 2x tolik, takže jsem na nich denně. Osobně je nedoporučuji a vážně uvažuji o tom, že je na jaře vyměním a připlatím si za kvalitu a pocit bezpečí. Editováno: 22. leden 2014, autor: Angel@Devil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 měl si vzit Polarisky....ty jsou fajn...aspon dnes žádný problém na sněhu a na mokru dlouhodobě nemám výhrady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 ja bych se drzel osvedceneho tria, continental, michelin, nokian. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiKy* Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 "Řádil" jsem na Michelinách Alpin A4. Super, super, super. Při brždění překvapující. Při brždění na ně hodně jemně, jelikož ti blázni za mnou by se mi podívali do kufru. Michelinky mají limity dost posunuté oproti předcházejícím Kleberům. Proto 1* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Presne tak, jak pise Miky. Denne 50km o vikendy je to vice, Michelin Alpin A4 215/45 R16 muzu doporucit. Drzi daleko vice jak polarisy na moji byvale fabce. Byt uznavam, ze porizovaci cena neni zrovna nizka, nicmene bych rekl, ze za ty penize to rozhodne stoji. A jo, ja vim, ze plno lidi by si na zimu tak siroky kola nebrala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 Michelin, Nokian, Continental..supr volba ale jen pro ty co toho hodne najezdi a idealne mimo mesta.... mne jako mestakovi s 90% mestem staci vicemene Polarisy (stacily by snad i letnaky hehe), kor kdyz nejezdim na hory:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acom Vloženo 28. leden 2014 Sdílet Vloženo 28. leden 2014 Na gumach nesetrit, drzi auto na silnici:) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bill.jr Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Pánové jde mi z toho hlava kolem a nevím co si vybrat za zimáky. 1. Continental prej testy OK, ale kvalita nic moc 2. Dunlop tu říkáte hrůza 3. Firestone říkáte peklo 4. Polaris říkáte social edition 5. Michelin drahý jak kráva Takže mi zbývá Goodyear a Nokian...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.