Pilad Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Mě nabízeli ve ŠA komplet 4 pneu za 10500kč, ale já sehnal levnější tady: http://www.pneuok.cz/?00period_ord=301&00carType=SKODA+RAPID+-+SEAT+TOLEDO+-+VW+POLO+5&path=m14%7Cs10&hledej=Najdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaraa Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Zdravím. Mě vyšla komplet sada zimních kol Nokian na plecháčích na 8500 Kč. Kupováno přes Škoda e-shop. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 (editace) Tak ty Nokiany by mě lakaly, to zní dobře! EDIT: tak na tom jejich eshopu mají pro Rapida akorát Pirelli za 2700 kus... :-/ Editováno: 17. Září 2015, autor: toldi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atnarfus Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Kdyz chces plechace, koukni napriklad na pneunet.cz. Vyberes si pneu ktere chces, k tomu podle auta vyberes disky a oni ti to poslou obute a vyvazene. Neplatis postovne, ani obuti a vyvazeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kmotr Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 Zdravím. Mě vyšla komplet sada zimních kol Nokian na plecháčích na 8500 Kč. Kupováno přes Škoda e-shop. Zdravím a kdy jsi to kupoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaraa Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 (editace) Akci měly v červenci. Kola jsou vyrobené prosinec 2014. Což při mém nájezdu 40 tis za rok vůbec nevadí.Doprava byla zadarmo a kola jsou obutá a vyvážená. Editováno: 20. Září 2015, autor: Pawouk Pravidla fora nedovolují citovat bezprostředně předcházející příspěvek! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kahuda Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Ahoj, možná jsem trocho mimo téma, ale zeptám se, kolik tak asi stojí výměna vyvážených kol? Jedná se pouze o přehození, jde mi o to kolik je ještě normální cena a kolik je zlodějna, ptal jsem se v AS a bylo mi řečeno do 500.- (a to s tím, že zimní komplety vezmu od nich...) Zdá se mi to za dvacet šroubů dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abusklibi Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Garážista to asi přehodí levněji, ale v AS je těch 500 Kč myslím tak nějak základní cenová jednotka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 já u nás ( neautorizák ale lepší servis ) platím cca 120Kč - 150Kč ( pouze přehodí sady ) je v tom dofouknutí a označení gum + zamazání nábojů vazelínou, dle mého názoru cena OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klod122 Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 prosím vás o radu. Můžu dát na svého rapida 1.2 tsi 81 kw rv. 2015 liftback zimní alu kola 6jx15 H2 ET47 s pneu 195/65 R15? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Podivej se do velkyho technicaku, co je tam napsane, tak to tam muzes dat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
btom Vloženo 13. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 Caute co hovorite na pneu Nokian WR D4 185/60 R15 88Hhttp://pneumatiky.heureka.sk/nokian-wr-d4-185-60-r15-88h/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 13. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 Ja mam Nokian WR A3 a jsem naprosto spokojen. Nokian zimaky opravdu umí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 13. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 Petus mám stejné jako ty v 17"a max spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 13. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 Jo, mají dobrou pověst, ale slyšel jsem "drb" že Nokian přesunul výrobu do Ruska... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 Nokiany jsou dobré, v testech zpravidla mírně ztrácejí bodíky na mokré silnici (což je na druhou stranu ale nejčastější "způsob" zimy ve vlastech českých). Osobn2 preferuju contiky, jsou za +- stejnou cenu a testy většinou vyhrávají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 já preferuju odjakživa Sava Eskimo, v testech nevyhrávají, ale na silnici jo. já vyjedu nahoru, ale vítězové zůstávají pod kopcem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 Nokiany se vyrábějí ve dvou fabrikách. Jedna je ve Finsku a druhá v Rusku. Mě se teda nezdá,že by na vodě ztrácely,ba naopak. Jinak testům nevěřim. Dám na vlastní zkušenosti a zkušenosti ostatních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 Člověk, co umí jezdit, zvládne zimu i na slikách, kdo neumí, zůstane pod kopcem i kdyby měl hřeby. To že něco vyhraje testy neznamená, že to je nejlepší do všech podmínek, ale zpravidla že to je nejlepší univerzál. Když se někdo hrabe po horách, tak pneu co nejlépe zvládne sníh bude nejlepší a není co řešit. Jenže většina z nás se hrabe leda na mokrý silnici, většinou ani ne namrzlý. Zas nebuďme jak na idnesu, kde u pneu někdo argumentuje tím, že když má něco ozkoušeného a funguje to, tak netřeba pochybných testů. Taky mám dodnes ozkoušené ježdění bez airbagu a (teoreticky by se dalo říci vlatně i pásů) a fungovalo to (a netřeba pochybných crash testů). A kdo má možnost si ozkoušet v sezoně víc jak dvoje různé pneu. Ty testy smysl mají, ale záleží taky na interpretaci výsledků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 já mám zkušenosti s: Polarisama 2 a 3 - první rok fungují dobře, ale pak se rychle ojedou a nefungují... Matador ( MP něco ) - neslaný, nemastný, moc se nesjížděj, ale také přestávají fungovat Continental TS830 - asi nejlepší gumy co jsem měl, fakt bomba, hlavně na nich nebylo znát, že by přestávaly fungovat co se týče stáří Michelin Apline A4 - hodně málo se sjíždí, fungují stále dobře, ale přijde mi, že Coňťák fungoval krapet lépe... Ale možná to je širší gumou... Sava Eskimo - slušný gumy za hodně zajímavou cenu, asi nejlepší poměr výkon/cena stejně jako Kleber krisalp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 já jezdím ty savy jen dvě zimy a pak kupuju nový bez ohledu na stav vzorku a ani v létě je nedojíždím, za tu cenu není co řešit. na vodě mají podle štítku C a ty moje letní dunlopky mají E, takže na vodě problém nebude a jelikož v názvu mají "zimní", tak očekávám hlavně perfektní výkon hlavně na sněhu. teď se hodně začínají dělit zimní gumy do města a na hory. já jezdím ale oboje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 Přidám trochu do mlýna z minulých aut: Michelin Alpin - super guma, auto jsem nebyl schopný utrhnout i když jsem chtěl. Musel jsem chtít hodně. Na ledu jednou hodně pomohly, ve sněhu super. Firestone Winter Hawk - také slušná guma, ale moc ledu/sněhu nezažily. Každopádně takovou jistotu jsem na nich neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 Jak tu někdo už psal, zima není o pneumatikách. Zima je o hlavě..., jsem z hor. Vím o čem mluvím. Když čerstvě napadne sníh/udělá led, tak většina bezmozků ještě nepřepne z letního ježdění na zimní a jsou z toho karamboly. Co se týká gum tak mám jakési "nejlepší univerzály" Continental TS850. Jsou hodně tiché, to na nich oceňuji nejvíc. Jezdím s nimi i na souvislé vrstvě sněhu a tam to je jenom o tom kdo sedí za volantem. Není problém jezdit tak aby mi pořád svítilo ESP. Stejně tak není problém jezdit tak aby držely jako přibitý. Pokud koupíte nějakou trochu rozumnou gumu tak je asi úplně jedno na čem jezdíte. Mám třeba zkušenost i s Vraníky a na sněhu musím říct že je to super guma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 asi tak, jenom doplním, že pak je rozdíl opravdu kvalitní guma, která má 4 roky furt +/- stejnou výkonost, nebo méně kvalitní, která po 3 letech už rozhodně nefunguje tak jak na začátku a poznat to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.