Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Citigo MC seseknuty volant nema,... ten ma perfo s cervenym prositim, ale seseknuty ho jako jediny, zatim nema,...

ma ho Fabia i Rapid, u Yeti si nejsem jisty ;)

aha :D :D ........ tak ja nevim na jaky fotky jsem koukal :D

to je hnusnej šišoid...

Dnes jsem viděl live v Brně a fakt pěkná

co jsi viděl?

edit: už jsem pochopi.. mě se totiž nezobrazují koktovy příspěvky...

Upraveno od Hravec

ona se vůbec nehodí na O III - je děsná...

Barvy jsou subjektivni, treba pro me je to jedina jakz takz dobra barva ze zakladni nabidky. Snad jeste vedle modre race.  :)

Upraveno od mike_k

No... manželka má v podobné barvě (cayenne - oranžovo červená ) Fábii - a na tomto menší autě se mě tahle barva dost líbí... ;)

A upřesnil bych ještě mike_k ... Barva je jednak subjektní věc, a navíc ještě každému autu sluší něco jiného (to je stejné jako u ženských :t ) .... a na OIII RS mě tahle červená rio příjde fakt divná... taková moc seriózní a usedlá, nevystihuje to osobnost RSky...., to už je daleko lepší ta ostrá červná co má tady na fóru např. Kačer...

Upraveno od Napalm

Já bych řekl, že RS-ce sluší každá barva

Vidím, že se shodneme,že jedině bílá:-)

Zluta je nejlepsi :-D

Napalm: RS si vzhledem k idiotske cenove a hlavne vybavove politice Skodovky koupilo i docela dost manazeru jako manazerske auto, takze nejaka serioznejsi a usedlejsi barva, jak jsi napsal, se urcite hodi. :) Nejak nevim, proc by se na RS mela hodit jina barva nez na normalni O3. Vzdyt vypadaji krome narazniku uplne stejne.

Upraveno od mike_k

Tak o téhle barvě jsem hodně uvažoval ale jsem rád, že jsem ji nevzal!!! Podle vzorníku mi pripadal spíš jako vínová metla. :kol-47:

Nejhorší z praktického hlediska je bílá, tu bych nechtěl. Červená působí na O3 dost lacině. Takže za mě ta modrá race, zelená metla, nebo žlutá ;)

Modrou ma dost lidi, u zelene nevim, zda by me neomrzela a zluta je jasna volba. I kdyz ono z vlastni zkusenosti, rozdil v udrzbe bile a zlute uz neni tak markantni... :-)

Hmmm, navíc to nejsou metly. Možná ta bílá metla, ale tu jsem neviděl....(na údržbu ovšem stejně špatná jako pastelka)

Zvazoval jsem nejakou dobu prave mezi bilou a zlutou a nakonec to vyhrala vyraznejsi zluta

A co vosy, jezděj s tebou? ;)

nechci moralizovat, vím, že opakování je matkou moudrosti, ale mrkněte ZDE

Jezdi veskery hmyz :-D vpredu ba narazniku, masce, svetlech, skle a zrcatcich dost casto velmi mrtvi :-D nicmene ani, je to slabsi, hmyz ma tu barvu velmi rad, ale bude dalsi Oktice zluta ;-)

Zase se dobře hledá na parkovišti.Žlutých aut moc nejezdí. 

Je to tak ;-) ale uz na me par lidi mavalo jako na Taxi :-D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.