pepak Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 Podle manuálu je tam klasická dětská pojistka ve dveřích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 No vida. Další blud co jsem napsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 Nevím, jestli už tu zaznělo. Ale 22/2018 kromě již zmíněného ještě přibude 176kW Bi-TDI. A nebude to jen o motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arnie J Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 před 2 hodinami, Trautenberk napsal: Pokud se neobjedna elektronická pojistka tak dveře nemají zevnitř kliku. Pepak: díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 BiTdi. Tak určitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 Už z toho nevím co z toho je blud a co realita a pravda.. A kde se k té informaci dostat, aby člověk uvěřil. Pokud by byl 176KW tak bys silně přemýšlel o změně motru z 2,0 TSI :-) Otázka i ceny teda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 Tohle je ověřená informace. A jak píšu, nebude to zdaleka jen o motoru. Víc to bohužel rozvést nemůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 Ověřená odkud ? Každý ověřuje, ale prodejce nějak to ověřit nemůže zatím... čeká se na vyjádření oblastního vedoucího, který je pořád na cestách a trvá než odpoví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 hosi ser te na to ... komedie hadr,.... Prosim admina ci moderaora o promazani tematu od nepravdivych informaci, nebo aspon o tlachajici informace diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 před 43 minutami, jindrous napsal: Ověřená odkud ? Každý ověřuje, ale prodejce nějak to ověřit nemůže zatím... čeká se na vyjádření oblastního vedoucího, který je pořád na cestách a trvá než odpoví... Prodejci (bohužel) dostávají informace skoro jako poslední. Moje informace je přímo od odborných útvarů ŠA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 Jak ses k těm informacím dostal? Co vede útvary ŠA k tomu, že ti to bylo potvrzeno? Nejsi sekretářka pana ředitele? :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 Byl jsem na jedné akci, která se úzce zabývala Kodiaqem a konektivitou. Nemůžu bohužel specifikovat. K dispozici byli mj. lidi z Česany, kteří měli prezentace a zodpovídali sofistikovanější dotazy. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 7. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2016 (editace) Kokodák RS s BiTDI... Tady máte co zhruba ta OCU2 umí a kdo to vyrábí: http://www.lairdtech.com/product-categories/vehicle-connectivity-solutions/vehicle-connectivity-devices http://cdn.goingelectric.de/forum/resources/image/27506 http://cdn.goingelectric.de/forum/resources/image/27505 Zaváděno podle mě hlavně kvůli povinnému eCall. Ono stačí vždy kouknout k VW, kde už vše obvykle běží minimálně s ročním předstihem... Editováno: 7. Prosinec 2016, autor: Decibel ES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 8. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 Mě jen tak napadlo, jak ta SOS tlačítka fungují? Musí se to nějak držet, nebo stačí stisknout? Jde mi o to, že je to tlačítko jako každé jiné. A například když budu ošetřovat plasty v interiéru (i na stropě, jako teď třeba přihrádku na brýle), klidně to mohu omylem stisknout. A to mi pak k baráku přichvátají záchranáři..? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 V televizi to bylo ukazovane jako stisknuti na cca 5s nebo automaticky po narazu... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 8. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 před 16 hodinami, Trautenberk napsal: Pokud se neobjedna elektronická pojistka tak dveře nemají zevnitř kliku. A když si neobjednáš klimatizaci, auto nebude mít ani okna. Fakt už by těch keců stačilo, tohle téma je zralé na smazání celé. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 8. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 U verze s automatickou klimatizací prý nebudou stahovací okna, větrání bude zajišťovat jen klimatronik... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 [emoji23] chlapci,tohle uz zavani nekompromisnimi BAANY, Pockejte az sem zabloudi Pawouk nebo jiny admin... budou tu i trisky letat! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 8. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 před 17 hodinami, Decibel ES napsal: Kokodák RS s BiTDI... ... obutý na "21" kolesách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 Tak jsem byl na stejně akci jako jeden člen tady a bylo mi vyvráceno a potvrzeno moje tvrzení ze bitdi určitě nebude. Respektive ano, ale nejdřív Superb. Logicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 8. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 (editace) No tak to je informace jak "jedna babka povídala" ... Jeden hot a druhý čehý :-)))) Stejná akce a informace zcale opačné, asi jste na akci hodně bumbali !!! Editováno: 8. Prosinec 2016, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 No a co bys čekal u škodovky??? Vždyť je toho tady plné forum... A někteří, co pro ni dělají, jsou toho tady (myšleno obecně na celém foru) "zářným" příkladem. Bohužel. Nicméně, zpět k tématu. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 před 19 hodinami, Trautenberk napsal: Tak jsem byl na stejně akci jako jeden člen tady a bylo mi vyvráceno a potvrzeno moje tvrzení ze bitdi určitě nebude. Respektive ano, ale nejdřív Superb. Logicky. Nechci dělat chytrýho, ale myslím si, že na téhle akci jsi nebyl. Tam bylo jen pramálo Čechů. Ale vím, že jedna akce s podobnou tematikou řízená importérem se ve stejném datu odehrávala. My to měli přímo od centrály.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/povolena-spionaz-ve-skodovce-takto-vznika-kodiaq-7197 Budoucím majitelům přeju, aby jejich Kodiaq nebyl vyroben 1. prosince Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.