Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

a monte karlo :D:D:D asi nikdy nebyli v monte carlu co tam jezdí za auta :D nebo rallye už jezdí s 1.2 TSI? :D:D

Upraveno od kokta7

jojo a ještě přemýšlí o DSG aby se jezdci mohli lépe věnovat podmínkám na trati a zvýšili tak bezpečnost.

Hoši hoši, pro Škodovku je prostě typické mít různé tyto "pakety" pouze jako designovou záležitost. Pokud bude vypadat Kodiaq tak jako na auto.cz, ať už RS, SL nebo MC, tak je to super. Kdo chce sportovní auto, nebude si přece kupovat Škodovku, byť by bylo sebe sportovnější i pod kapotou.

ano meli ;) treba viz . Skodovka od ktere je prave edice monte carlo odvoze a uz vubec v ni neslo o nejaky vykon, je videt ze se o to nezajimas.

Kdez to RS je odvozeno od vykonu nebo spis vykon se od toho ocekava.

S mym prvnim komentarem jsem chtel ale naznacit to, ze to nebude RS, ale SPORTLINE.

To zas prislusny web tlacha, aby mel sledovanost a ,,proklik" ;)

Souhlas, Kodiaq RS je za mě blbost..
Už jen proto, že by toto auto nikdy být právem označeno za RS nemohlo. MC je v pohodě ;)

SpotLine bude už v marci v ženeve, do výroby by mali nabiehať deriváty Kodiaq-a nasledovne:

22KT/2017 Scout

45KT/2017 SportLine

cca 22KT/2018 L&K

cca 45KT/2018 RS

že budú spomínané deriváty v takomto poradí, to avizovali a už viac krát potvrdili predstavitelia z ŠA, aj to, že príde k tomu neskôr ešte niečo (mysleli RS) a práve s RS BiTDI motorizácia (určite aj do Superba, no nemusí to byť RS),

len nechápem jednu vec, na čo RS, keď už bude SportLine, motorizáciu BiTDI 176 kW môžu dať aj do iných výbav a porovnajte napr. interiér Superb SportLine vs Octavia 3 FL RS...... akurát Octavia má vyšité logo na sedadlách...........

V 11. 1. 2017 at 23:18, Lukason napsal:

ano meli ;) treba viz . Skodovka od ktere je prave edice monte carlo odvoze a uz vubec v ni neslo o nejaky vykon, je videt ze se o to nezajimas.

Kdez to RS je odvozeno od vykonu nebo spis vykon se od toho ocekava.

S mym prvnim komentarem jsem chtel ale naznacit to, ze to nebude RS, ale SPORTLINE.

To zas prislusny web tlacha, aby mel sledovanost a ,,proklik" ;)

Nene, tentokrát mají pravdu. Je to de facto tak, jak píše DavidSK

Proč Sportline i RS? Jak říkal Lukason od RS se očekává výkon (uznávám) sportline pouze vzhled. Pokud je RS pravda tak by mohla být až s verzí coupe, u té bych si to dokázal představit. Ale to už jsem si dovolil dost že jsem to tady napsal :ph34r: :D

Vzhledem k tomu, ze RS neni u Superba,si myslim ze u Kodiaqu ani Yetiho tahle varianta nebude a bude jen SportLine. U Kodiaqa ve verzi coupe bych si to RS jeste dojazal predstavit...

Ba ne, RS u Kodiaku by mělo být a jinak se velmi ale velmi dobře prodává i to co je v nabídce doposud.

Zřejmě se rychle blíží doba, kdy bude čekačka na nový vůz s termínem dodání až v následujícím roce.

Aktualni dodaci lhuta: ...... 20 - 26 tydnu ! !

Mensi nahled z pripravovaneho Orig. prislus. pro Škodiaqa ;)

Upraveno od Lukason

wtf ona prošla alcantara na volant, co se děje.... to už jsou tak v prdeli z diesel gate? :D

Upraveno od kokta7

Já zase přes TT nevidím z obrázků nic.. :-/

@Lukason Parada, moc diky! Uz jsem se bal, ze ten vyber bude tak hrozne limitovanej. Jen mi tam chybi Sirius v provedeni antracit:(

Jindrous: ......... tak vidis, dokonce ho zverejnili uz oficialne ;) :kol-47:

Brozury se daji sehnat i u dealeru, ovsem neni jich moc ;) v prubehu unoru se to ma zlepsit.

Nějak tam nevidím ty propagované spací opěrky :-)

No, asi lepší než Octávka ve Scoutu, no přesto ty stříbrné plasty, které někomu kdy připomínaly kov... (??), mi moc nesedí..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.