tomass004 Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 Ahoj, přeskládávám budíky ze Superba do mých z Octavie. Řeším problém s tím, že na tachometru je v úhlu 90stupňů u Octavie hodnota 100, u Superba je to ale 120, tzn, že nebudou hodnoty od cca 70km/h totožné. Nula je na stejném místě. Lze udělat elektronicky nějaká kalibrace budíků nebo budu muset vyzkoušet přehodit tu hřídelku tachometru ze Superba do budíků O1? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 Složitěji už to udělat nemůžeš? Sehnat jiné funkční, ale přesně na tvůj model, by nebylo jednodušší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomass004 Vloženo 20. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 Jsou funkční, jen mi blbne maxidot. Ten mám novej a dostal jsem budíky od známého ze Superba na to, abych se podíval jak tam ten display maxidotu je naletovaný. Ty budíky vypadají dobře a chtěl jsem je zkusit napasovat do Octy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.