sptuner Vloženo 3. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 predok by sa dal vyfotit stači len vytočit kola na max a urobiť foto :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 uvidime az bude cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 tak já teď o víkendu sundaval malé pružinky na technixu,za prvé se na tom nedalo ject,ani na rovném asfaltu a na zadruhý jsem to dal na konec závitu a stejně jsem měl pneu cca 1cm od lemu..od země lem jsem zapoměl změřit. nechápu proč to víc nelehlo... 195/45 16 pneu vrátil jsem pružinky,zase konec závitu a mezera 3 cm,lem od země zatím nemám... normálně bych vám přál se v tom autě project,pochybuju že někomu z vás to dělá to co mě ale už to vzdávám...buď to je tim,že je HTP lehký,nebo už nevim co dělám špatně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Wén@:jestli ti nebude tím že jsi dole na max a tlumič v podstatě nefunguje a auto pruží/tlumí pouze na gumovém dorazu.Taky sem to zkušel a jízda je pak utrpení. jinak u mě EDIT :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Já tedy nevím, já mám sice TDI, ale i s pružinkama mám gumu od lemu na prst a půl, což je cca 2 cm.. a hopsá mi to, ale nějak ne tragicky, že by se s tím nedalo jezdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 takže jako vyndat gumový doraz ještě? nejde mi to nějak do hlavy celý prostě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Mě teď po cestě do Rakouska všichni okolo říkají, že mi to nějak moc skáče asi se budu muset vystřídat s přítelkou, že ona pojede mým autem a já jejím, abych se podíval, jak za jízdy moje auto vypadá a skáče na nerovnostech. Já už jsem si na to zvykl a nemůžu to porovnat s nějakým jiným podvozkem, třeba KWčkem nebo Weitecem, jak ten se chová na stejném autě. Ale je to otázka nastavení podvozku, podle mě, pokud je předek sešroubovaný až na doraz, tak to skáče, páč tlumiče skoro nefungují a hopsá to jen na pružinách, které prostě hopsají Zkusím najít někoho, kdo má kvalitní podvozek na Fabii a jestli se s ním budu moct svést Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Kubo taky mi to skáče...normální jev.....klidně tě povozím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Však s tebou už jsem jel, sice kousek a po dobré silnici, ale přišlo mi to OK no je to o zvyku a je otázka, zda tady wén@ nemá opravdu nějaký problém s podvozkem. Jediné, co mi na stavítku vadí, tak je to, že nemůžu mít origo stabilizační tyčky že je zkrácená a takhle prasácky svařená musím najít nějakou už v délce, kterou potřebuji, aby se nemusela řezat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 co se tyček stabíku týče tak to je věc konkrétního podvozku, já třeba mám spolu s podvozkem KW origo tyčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 taktez origo tycky,..... tedy abych byl presnejsi tak tycky od vyrobce TOPRAN DRZEJI UZ KUPODIVU VICE JAK DVA ROKY nic nezkracovano nerezano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Já teda mám jen pružiny, ale taky to mám jako hopík Na normální cestě v pohodě auto se pohupuje, ale při nerovnostech skáče jak hopík Jinak tyčky TOPRAN jsem měnil taky, už na předchozí tak i teď a doporučuju, vydrží fakt hodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Mě to na Vmaxxu taky dost skákalo, ale teď je to mnohem lepší... Stabilizační tyčky mám s nastavitelnou délkou, což je naprosto super, protože mi budou sedět vždycky. Kdyžtak ti dám, Kubo, kontakt, aby sis je mohl objednat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Tonda: to bys byl moc hodný, pokud nestojí nějaký extra majland ale určo pošli kontakt či odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Kuba: Stojí cca 1 500 Kč, pokud si to dobře pamatuju. Určitě kdyžtak pošlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radino Vloženo 26. Květen 2013 Sdílet Vloženo 26. Květen 2013 Ahoj, ja mam podvozok AP znizene to mam na max vpredu a vzadu tiez ale este tam mam tie stelovacie podlozky od zeme po lem je to ..... vpredu 58 , vzadu tak 60 +/- neaky ten mm :D chcel by som to dat este nizsie, viete mi niekto poradit ako :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 26. Květen 2013 Sdílet Vloženo 26. Květen 2013 Já to kurník děláte, že máte zadek stočenej na max a máte ho výš jak předek? Já mám kombíka a točil jsem zadek hodně nahoru, aby to nevypadalo jako naložený mrtvolama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radino Vloženo 26. Květen 2013 Sdílet Vloženo 26. Květen 2013 no to bude tym ze su tam tie podlozky stelovacie :D ... ked ich dam prec malo by to byt rovnake ako vpredu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 26. Květen 2013 Sdílet Vloženo 26. Květen 2013 Jaké štelovací podložky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radino Vloženo 26. Květen 2013 Sdílet Vloženo 26. Květen 2013 noo ved tie co sa davaju pod pruziny do misky a tam sa da stelovat vyska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 26. Květen 2013 Sdílet Vloženo 26. Květen 2013 A to mám taky a stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radino Vloženo 26. Květen 2013 Sdílet Vloženo 26. Květen 2013 heh tak potom nvm .... naloz si do kufra nieco :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Květen 2013 Sdílet Vloženo 26. Květen 2013 vyndej ty mrtvoly, co máš v kufru a hned budeš moct stočit zadek níž :-)))) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Tak já to vzdávám....nic neni špatně podle všech,co na to čuměli,ale auto prostě nesedí a navíc se na tom nedá úplně normálně ject... Takže o víkendu to sundavám a bude na prodej..Technix,07/12 cca 20tis.km-cena dohodou... Když se neprodá za nějaký slušný prachy,tak se na všechno vybodnu a předělám to na vzduch a časem zkusím jinou značku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radino Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 co vychadza taka prerabka na vzduch a co to obnasa ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.