čert Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 Již se mě stalo 2 x,že po zdechnutí při rozjezdu nešel motor nastartovat lépe řečeno nejede vůbec starter.Samozřejmě po zapnutí klíčku čekám chvíli na vyhodnocení EPC ale nic.Posledně se mě to stalo na křižovatce,kde se čeká na krátkou zelenou 3:45 min a za mnou kolona aut,a tudíž jsem byl i patřičně nervózní a v duchu slyšel ty nadávky o oslech a debilech a když s tím neumíš jezdit,tak do toho nesedej.Asi po minutě zkoušení jsem pak nastartoval a s hlavou mezi rameny na zelenou odjel.Yetík má 3.500 km . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 A nezazmatkoval jsi jenom ? Co dělala při startování ve stresu Tvá levá noha ? Musíš mít pořádně vyšlápnutou spojku a pak je to bez problémů, bez vyšlápnuté spojky prostě nenastartuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choceňák Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 (editace) Čerte od kud jsi ???, že tam máte na křižovatkách takové rozdílné prodlevy, abych se takovému místu vyhnul. Ale jinak si s toho nic nedělej, to se stane. Editováno: 27. Duben 2013, autor: choceňák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honimír99 Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 Jeden můj zážitek. Loni v létě po ujetí asi 70km jsem při předjíždění podřazoval z 6ky na 4ku a netrefil jsem rychlost a vyletěly otáčky, prostě moment co se stává...občas a motor normálně přestal ůplně táhnout,žádná odezva od plynu,řadil jsem 4,5,6...vůbec nic...závady to nepsalo žádné,říkal jsem si že dojedu tu rovinku až kam to půjde a budu volat odtahovku a Pak se to po chvíli samo srovnalo ...no a nic jsem neřešil. Od té doby se mi to už nestalo.Čert mi to připomněl. čus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 Elektronika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.