VladaM Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Potřeboval bych nechat přeleštit (opravit) 16 hlinikove disky. Přikládám fotku jak po 8-9 letech vypadají, půjdou ty vrypy ještě nějak "levně" zpravit, nebo se mám raději poohlédnout po nových? Nemáte někdo tip na dobrou firmu na Ostravsku? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 počkej až se ozve Cuzik.Zrovna jsme se o tom ve svátek bavili a říkal že otryskání a nalakování celé sady výjde asi na 2000kč.Někoho zná kdo to dělá.Já sám čekám na info a taky to chci nechat udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Jak maš ty vrypy hluboke je to jenom sedřena barva i ten bily zaklad, nebo to maš až do hliniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaM Vloženo 21. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 Dobrý den, omlouvám se, že jsem nereagoval, na autě se vyskytly závady, takže jsem nakonec jen disky vyčistil kyselinou a zatím to nechám tak jak to je. (Jinak ty rýhy jsou hluboké do hliníku, holt už mají 9 let za sebou.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shreek Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 čau .. kde se dá sehnat tryskání a lakování za 2000 Kč ..????? Díky .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 1. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2013 Za 350 kc/ks v brne najdi si komaxit brno. Otryskaji puvodni barvu a nastrikaji novou dle lastniho vyberu barvy a nechaji to zapect. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 1. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2013 to je dobrá cena.Do toho bych šel taky.Koukal jsem že je i komaxit Ostrava tak jsem jim napsal a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 (editace) komaxid je i v bohumine. Sada plechu za 1200 . Editováno: 2. Říjen 2013, autor: Woody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 ta cena 350/ks byla konkrétně za 17" kola z Octavie RS. Vyzvednutí za 3 dny. Na černou rs bílá kola, ale jak říká Víťa, ta cena je jak zadarmo, hlavně to vydrží a ne jak obyč. nástřik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 Tak jsem se ptal na Ostravě a cena 450/ks bez DPH a doba cca 10 dní.To zas tak dobré není.Ještě počkám až mi odepíše přímo ten komaxit Ostrava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 Zkus GRONA v Bohumíně. Minulý týden jsem tam vez kolegovi plecháče a chtěli 300 za ks a liťáky prý 400 za ks. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 Vito v 13.30 mu je dam a v 22.00 hod si je beru v plne krase a nemusim na ně čekat až se mi někde ztrati, všechno v jeden den. Opiskovani, zaklad a komax jaky si vybereš. A cena rozumna. Cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 ta cena je jak jsi říkal 2000kč nebo jinačí pane Radku :-) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 2 chcou za hlinu ocel je jak pro koho jinak cuuuuus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2013 Tak já jedině hlínu.Ocel ani nemám víš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 3. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2013 Ja vim Vito jato psal všeobecně, jinak ja mam taky hlinu a plnou zahradu je ji tu všude kolem habakuk, ale železo ne a ne, to zbiraji ti vopičaci CUUUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.